Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Acai 1000 mg-120 capsule

115.50 lei

Doar 1 rămase în stoc

  • EXPIRA 11/2022
  • Elimina Grasimile din organism
  • Reduce Seminificativ Celulita
  • Elimina toxinele si detoxifiaza organismul
  • Fortifica Sistemul Imunitar
  • Imbunatateste Circulatia Sangelui
  • Mareste Energia si Rezistenta
  • Confera Stralucire Pielii si Elimina Toxinele

Acai Berry este un fruct originar din pădurile tropicale din Brazilia fiind descoperit de peste 400 de ani.

Fructul de acai are o mare putere antioxidantă și anume este de 35 de ori mai puternic decât portocalele și de 10 ori mai puternic decât merele, murele, zmeura și cireșele.

Micuțele fructe negre sunt bogate in antioxidanți (conform unor studii o cantitate mai mare decât afinele), fibre alimentare precum și vitaminele B1, B2, B3, vitamina C, vitamina E, Omega3, Omega 6 și Omega 9, potasiu și calciu.

Fructele de acai măresc energia și rezistența organismului. Astfel el este recomandat deoarece reprezintă o importantă sursă de nutriție și de carbohidrați. Cantitatea sporită de antioxidanți conduce la o creștere substanțială a energiei și a rezistenței la efort. Consumul regulat conduce la întărirea sistemului imunitar până în punctul în care organismul se apără singur împotriva bolilor și a infecțiilor.

Studiile au arătat că fructele de acai luptă împotriva cancerului și a bolilor de inimă. Aceste fructe conțin o cantitate substanțială a de antioxidanți ce acționează puternic împotriva acțiunii nocive a radicalilor liberi. Minunatele fructe sunt o sursă esențială de antocianine ce ajută la prevenirea și ameliorarea problemelor sanguine și a afecțiunilor cardiovasculare.

Tot acizii grași și antioxidanții din fructele de acai sunt responsabili de reducerea colesterolului rău (LDL) și în același timp contribuie la menținerea colesterolului bun la un nivel sănătos. Fructele de acai conțin și phytosterol despre care studiile au arătat că poate reduce nivelul colesterolului cu până la 15 %.

Consumul fructelor de acai conduce la întărirea sistemului imunitar datorită conținutului ridicat de antioxidanți cu acțiune puternică. Aceștia, împreună cu acizii grași esențiali, luptă împotriva bacteriilor și infecțiilor virale.

Acest fruct este considerat în prezent ca fiind cel mai sănătos aliment de pe Pământ, apreciat chiar de doctorul Nr. 1 al planetei, Dr. Oz!

Acai Berry este considerată la momentul actual unul din cele mai apreciate suplimente nutritive descoperite până în prezent, atât pentru slăbire cât și pentru întărirea organismului.

Acai capsule este un supliment dedicat persoanelor care Vor Să Slabească Rapid si Eficient și în același timp să întăreasscă și să protejeze organismul de diverse afecțiuni. Are o concentrație foarte mare de fructe Acai în compoziția sa fapt pentru care rezultatele obținute sunt foarte bune. Acest supliment este produs original în America, calitatea lui fiind una garantată.

Cantitatea per. 2 capsule 

Acai Extract

(Euterpe oleracea) (fruit) 1,000 mg (1 g) 

Doza zilnică recomandată: 2 capsule de 2 ori /zi de preferat în timpul mesei. 

Alte ingrediente: ulei de soia, gelatină, glicerină vegetală, ceară de albine galbenă. Conține <2% din: Culoare caramel natural, silice, Lecitină de soia. Conține ingrediente din soia.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Producator Puritan’s Pride , Made in USA

*Produse exclusiv fabricate in USA

Informații suplimentare

Concetratie

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Acai 1000 mg-120 capsule”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Clientii care au comandat acest produs au vizualizat si