Search
Filtre generale
Exact matches only

NATURA TE IUBESTE: Produse originale MADE IN USA

Acid Hialuronic

Acidul hialuronic este intalnit si cu denumirea de hialuronat si este folosit de foarte mult timp in suplimente si produse cosmetice datorita proprietatilor sale. Acidul hialuronic este un polizaharid care se intalneste in tesutul conjuncitv. Suplimentele cu acid hialuronic mentin tesuturile hidratate si doar un singur gram ar putea sustine in jur de 6 l de apa. Cel mai mult acid hialuronic se gaseste in piele iar concentratiile foarte mari sunt in articulatii si in ochi.

Creme cu acid hialuronic

Gama de creme cu acid hialuronic vine cu o serie de avantaje si de beneficii importante pentru piele in primul rand. Crema de fata cu acid hialuronic este cea care hidrateaza pielea datorita capacitatii acestui acid de a mentine apa in organism. Acidul hialuronic este cel care contribuie eficient si la mentinerea tesuturilor hidratate. De asemenea, acidul hialuronic ofera rezistenta pielii datoita stimularii productiei de colagen. Acidul hialuronic are proprietatea de a cicatriza leziunile si ajuta in procesul de regenerare a pielii, in momentul in care apa leziuni la nivel cutanat. Acest acid are rolul de a accelera procesul de regenerare a pielii si de cicatrizare, fiind cel care calmeaza toate inflmatiile. Tot acidul hialuronic este responsabil si de lubrifierea cartilajelor si articulatiilor. Acest acid actioneaza sub forma de bariera protectoare, concentrandu-se in jurul celulelor si prevenind degradarea articulatiilor, prevenind osteoartrita.
Acidul hialuronic este utilizat si pentru remodelarea fetei sau pentru tratamentele care presupun augumentarea buzelor. Este utilizat ca filler pentru tratamente cosmetice care au rolul de a da volum. Tot din punct de vedere cosmetic, acidul hialuronic este cel care ofera protectie contra radicalilor liberi si actioneaza pe post de antioxidant, protejand tesuturile contra efectelor generate de prezenta radicalilor liberi in organism.

Suplimente acid hialuronic

Gama de suplimente acid hialuronic are rolul de a introduce acest acid in organism. Acidul hialuronic este utilizat atat in medicina, cat si in industria cosmetica, sub forma de diverse produse pentru infrumusetare, care contribuie la metninerea pielii hidratate si foarte elastice.
Toata gama de suplimente acid hialuronic de la Go Vita este obtinuta din ingrediente naturale, care te vor ajuta sa iti mentii pielea sanatoasa si tesuturile tinere.
Suplimentele cu acid hialuronic trateaza osteoporoza datorita capacitatii pe care acest acid o are in ceea ce priveste retinerea de lichide si lubrifierea. Acest acid poate sa fie administrat oral sau poate sa fie injectat acelor pacienti au osteoporoza. In acelasi timp, acidul hialuronic din organism amortizeaza socurile de la nivelul articulatiilor.
Acidul hialuronic trateaza si problemele aparute la nivleul ochilor, in interventiile chirurgicale si in tratarea cataractei. Acidul hialuronic ajuta la regenerarea retinei si inlocuieste fluidele naturale, astfel incat ochii sa ramana umezi.
Acidul hialuronic este implicat in procesul de vindecare a ranilor de pe piele si este folosit pentru a trata arsuile si leziunile, deoarece regenereaza si cicatrizeaza pielea. Este recomandat ca in cazul arsurilor puternice, asa cum sunt cele de gradul II si III in care leziunile sunt extinse sa se foloseasca acid hialuronic. Acest acid ajuta si in chirurgia otologica fiind cel care poate repara fisurile aparute pe timpan.
Acidul hialuronic este cel care trateaza si problemele cu respiratia. Mai multe studii au aratat si faptul ca aerosolii care contin acid hialuronic trateaza hiperactivitatea bronsica in cazul astmului.

×
FILTRE PRODUSE