Supliment Antioxidanti

Arata filtre

Afișez 1 - 16 din 126 de rezultate

Arata filtre

Afișez 1 - 16 din 126 de rezultate

Antioxidantii sunt substante pe care le poti gasi oriunde, atat in alimente cat si in produsele pentru ingrijirea si sustinerea organismului. In magazinul nostru online poti gasi produse care contin produse de acest tip si care au un rol esential pentru o sanatate optima, oferind si promisiuni pentru combaterea anumitor afectiuni, dar si pentru incetinirea imbatranirii organismului.

Iti punem la dispozitie numeroase pastile cu antioxidant puternic pentru a te ajuta sa te mentii in forma in fiecare zi. Denumirea acestuia se refera la un numar mare de molecule, toate avand rolul de a proteja alte celule ale organismului si un numar considerabil de alte molecule care sunt implicate in oxidare. Procesul de oxidare este cel care afecteaza toate tesuturile din organism, inclusiv celule precum cele de ADN sau proteinele. Aceste celule sunt responsabile pentru numeroase procese prezente in corpul uman si in momentul in care stresul oxidativ apare nu vor mai functiona corect.

Atunci cand foarte multe molecule sunt afectate de oxidare, celulele carora aceste molecule apartin vor incepe sa functioneze in mod defectuos sau pot sa moara, motiv pentru care ai nevoie de substante naturale care sa te ajute sa tii oxidarea la nivel minim. Produsele din magazinul nostru online pot sa previna sau sa reduca toate aceste daune provocate de radicalii liberi in celule. Oxidarea aparuta necontrolat este determinata in mod normal de molecule care au reactivitate mare, pe care le vei intalni in numeroase prospecte sub denumirea de radicali liberi.

Atunci cand alegi sa utilizezi antioxidanti de la Go Vita vei putea evita cu succes procesele oxidative care apar in celulele corpului. Oxidarea este o reactie normala si foarte comuna, in care un anumit numar de electroni se transfera intre molecule. Electronii sunt acele particule subatomice care pot migra, insa atunci cand se deplaseaza, legaturile lor cu celula din care au plecat sunt rupte iar structura moleculara a celulei se modifica, efectele fiind de cele mai multe ori nocive.

Chiar daca nu toate aceste reactii au efecte devastatoare asupra organismului este recomandat sa utilizezi suplimente cu antioxidanti pentru a le evita. Anumite reactii sunt esentiale pentru buna functionare a organismului, asa cum sunt cele care oxideaza glucoza, cele care asigura respiratia la nivel celular sau cele care proceseaza apa din organism, insa reactiile mai putin dorite trebuie sa fie eliminate si poti obtine acest efect cu ajutorul celor mai bune comprimate si capsule de la Go Vita.

Radicalii liberi sunt acele molecule prezente in celule care au electronic nelegati, ce pot migra in perechi si pot determina prezenta in organism a unor molecule foarte instabile si extrem de reactive.

Colaboram cu cei mai importanti producatori din domeniu astfel incat sa iti putem oferi antioxidanti de cea mai buna calitate, cu scopul de a te ajuta sa eviti aceste procese oxidative care apar la nivelul organismului si care pot determina imbatranirea prematura, dar si alte afectiuni grave cum ar fi cancerul sau problemele cardiovasculare.