fbpx

Cafea Premium: Columbia Supremo

Descoperă Gustul Naturii Supreme

Alege să te răsfeți cu o cafea care nu doar că îți trezește simțurile, ci te transportă într-o lume unde fiecare sorb este o poveste de gust și tradiție.

de la 28 lei/100g.

Stocurile sunt limitate.

Cafea Premium Go-Vita

Povestea cafelei Columbia Supremo

În inima Columbiei, înconjurată de lanțuri muntoase înalte și văi adânci, se află regiunea Huila, un tărâm unde pământul este îmbogățit de ploile regulate și soarele generos. Aici, pe pantele care ating o altitudine de 1200 de metri, se ascunde secretul unei cafele cu adevărat excepționale: Columbia Supremo.

Povestea începe cu Alejandro, a treia generație a unei familii de cultivatori de cafea, care a învățat arta cultivării boabelor de Arabica de la tatăl și bunicul său. Alejandro știe că fiecare boabă de Columbia Supremo poartă în ea esența terroir-ului unic al regiunii Huila: o combinație perfectă de altitudine, climă și pasiune pentru cafea.

Culegerea cafelei este un ritual care se desfășoară cu respect și atenție. Lucrătorii fermei, îndrumați de Alejandro, străbat cu grijă plantațiile, selectând manual doar cele mai mature și perfecte boabe de cafea. Acest proces meticulos asigură că doar cea mai bună cafea ajunge la prăjire.

Prăjirea boabelor de Columbia Supremo este tratată ca o formă de artă. Alejandro colaborează cu un maestru prăjitor local, care folosește metode tradiționale pentru a scoate la iveală profilul complex de arome al cafelei: note delicate de migdale prăjite, accente dulci-amărui de cireșe negre și o nuanță subtilă de ciocolată neagră.

Când o ceașcă de Columbia Supremo este savurată, nu este doar gustul care încântă simțurile. Este o călătorie care începe în zorii unei zile pe plantațiile îndepărtate ale Columbiei și se încheie în momentul de liniște și apreciere al degustării. Este o poveste de tradiție, muncă și pasiune, o poveste pe care Alejandro și familia sa o împărtășesc cu lumea, o ceașcă de cafea odată.

Columbia Supremo nu este doar o cafea; este un testament al dedicării unei familii față de excelentă și o invitație de a explora profunzimile aromatice ale Columbiei, în fiecare sorbit.

Cafea Premium Go-Vita
Cafea Premium Go-Vita

De ce să alegi Columbia Supremo?

Echilibru, Aromă, Perfecțiune

Comandă acum!

Cafea Premium Go-Vita

Pachet 100g

28 lei

Cafea Premium Go-Vita

Pachet 250g

70 lei 56 lei

Cafea Premium Go-Vita

Pachet 100g

140 lei 109 lei

Întrebări frecvente:

Columbia Supremo este o cafea de specialitate 100% Arabica, cultivată în inima Columbiei, în regiunea Huila, la o altitudine de 1200 de metri. Datorită altitudinii, climatului și metodelor noastre de cultivare și procesare, această cafea oferă un gust echilibrat și arome complexe, cu note de migdale prăjite, cireșe negre și ciocolată neagră.

Pentru a vă bucura de profilul complet de arome al Columbia Supremo, vă recomandăm utilizarea unei metode de preparare precum pour-over, French press sau espresso. Apa ar trebui să fie la o temperatură de aproximativ 90-96°C pentru a optimiza extracția.

Da, Columbia Supremo este excelentă pentru prepararea espresso-ului, datorită corpului său plin și a profilului echilibrat de arome. Va produce un espresso aromat, cu o cremă bogată și note distincte de ciocolată neagră și fructe.

Columbia Supremo este prăjită la un nivel mediu, pentru a echilibra aciditatea și a scoate în evidență notele de ciocolată neagră și fructe, fără a pierde din complexitatea aromelor.

Pentru a vă bucura de cea mai bună calitate, vă recomandăm să consumați cafeaua în termen de 4 săptămâni de la deschidere. Păstrați-o într-un recipient ermetic, la loc uscat și răcoros, departe de lumină directă și umiditate.

Oferim Columbia Supremo doar în formă de boabe întregi pentru prospețime maximă.

Columbia Supremo este produsă și ambalată într-un mediu care exclude prezența alergenilor. Este 100% cafea Arabica pură, fără aditivi sau arome artificiale.

Puteți comanda Columbia Supremo direct de pe site-ul nostru. Oferim livrare în toată țara pentru a vă aduce cea mai proaspătă cafea direct la ușă.