fbpx

Special Blend: Brazilia, Etiopia, Columbia

O Lume de Arome în Fiecare Cească

Special Blend: O Simfonie de Arome Curate, Direct din Inima Braziliei, Etiopiei și Columbiei. Descoperiți un amestec exclusiv, unde fiecare boabă este selectată cu grijă pentru a vă oferi o experiență de degustare de neuitat, marcând întâlnirea perfectă între dulceața braziliană, notele florale etiopiene și nuanțele de migdale prăjite și cireșe negre din Columbia.

de la 29 lei/100g.

Stocurile sunt limitate.

Cafea Premium Special Blend

Povestea cafelei Special Blend

Din dorința de a realiza o cafea unică, a luat naștere “Special Blend”, un amestec de cafea care își propune să aducă împreună cele mai rafinate arome din Brazilia, Etiopia și Columbia. Această idee a venit de la Liana, pasionată de arta cafelei, care a visat mereu să creeze o cafea care să povestească o istorie, să unească culturi și să ofere o experiență degustativă unică.

Călătoria Lianei a început în Brazilia, unde dulceața specifică a boabelor de cafea o fascinase de mult timp. Acolo, a selectat cu grijă boabele care oferă acea notă de dulceață naturală, esențială pentru baza blend-ului ei. Următoarea ei oprire a fost în Etiopia, leagănul cafelei, unde a descoperit notele florale și citrice care adaugă profunzime și caracter amestecului. Ultima ei destinație a fost Columbia, unde a găsit boabele perfecte pentru a completa armonia cu nuanțe de migdale prăjite și cireșe negre.

Întorsă în România, Liana a experimentat cu răbdare proporțiile până când a obținut echilibrul perfect: “Special Blend” nu era doar un amestec de cafea, ci o simfonie de arome, o celebrare a diversității și a unității. Fiecare ceașcă de “Special Blend” invită degustătorul într-o călătorie aromatică, traversând continente și explorând tradițiile bogate ale fiecărei regiuni.

Liana împărtășește cu fiecare client povestea din spatele “Special Blend”, despre pasiunea și dedicația care au transformat un vis în realitate. Pentru Liana, “Special Blend” nu este doar produsul muncii ei; este o punte între lumi, o invitație de a descoperi și a celebra diversitatea gustului și a culturii.

Astăzi, “Special Blend” este mai mult decât o cafea; este o experiență care unește iubitorii de cafea din întreaga lume, oferindu-le nu doar o ceașcă de cafea, ci o poveste care nu se termină niciodată, cu fiecare sorbit aducând o nouă descoperire, un nou motiv de bucurie.

Cafea Premium Special Blend

De ce să alegi Special Blend?

Trei Origini, O Singură Poveste

Comandă acum!

Cafea Premium Special Blend

Pachet 100g

29 lei

Cafea Premium Special Blend

Pachet 250g

72.5 lei 58 lei

Cafea Premium Special Blend

Pachet 500g

145 lei 112 lei

Cafea Premium Special Blend

Pachet 1kg

290 lei 204 lei

Întrebări frecvente:

Special Blend combină cu măiestrie aromele distincte ale boabelor de cafea din Brazilia, Etiopia și Columbia, oferind o experiență degustativă armonioasă și variată.

Prăjim “Special Blend” la un nivel mediu pentru a echilibra și a scoate în evidență dulceața specifică brazilienei, notele florale și citrice din Etiopia, completate perfect de nuanțele aromatice de migdale prăjite și cireșe negre din Columbia.

Da, “Special Blend” este excelent pentru espresso datorită echilibrului său perfect între corp și arome, oferind o experiență de degustare bogată și plină de nuanțe.

Unicitatea “Special Blend” derivă din combinația sa atent selecționată de boabe din trei regiuni renumite pentru cafeaua de calitate superioară, echilibrând armonios diversele arome și note gustative pentru o experiență de degustare inegalabilă.

Recomandăm păstrarea cafelei într-un recipient ermetic, la loc uscat și răcoros, departe de lumină directă și umiditate, pentru a-și păstra aroma și proaspătătatea.

“Special Blend” este versatil și se potrivește excelent cu diverse metode de preparare, inclusiv espresso, pour-over, French press sau Aeropress, permițându-vă să explorați și să vă bucurați de profilul său aromatic complex.

Absolut, complexitatea și echilibrul “Special Blend” îl fac ideal pentru a fi savurat ca bază în băuturi cu lapte, cum ar fi cappuccino sau latte, unde aromele sale bogate sunt complementate de cremozitatea laptelui.