Search
Filtre generale
Exact matches only

NATURA TE IUBESTE: Produse originale MADE IN USA

Suplimente Calciu

Calciul este un mineral prezent peste tot in natura si este foarte important pentru organismul uman. Cu ajutorul calciului, sistemul tau osos si articular,  asigurand totodata si buna functionare a celulelor nervoase si musculare. Calciul este vital pentur om si poate preluat de organism atat din alimentatie, cat si din suplimentele naturale cu calciu. Fixarea calciului in oase depinde in general de combinatia lui cu mai multe minerale si vitamine.

In corp, calciul se afla in procent de 2% raportat la masa totala si este depozitat si utilizat de sistemul osos in procent de 99%. De asemenea, calciul este utilizat si pentur sanatatea dentara. Oasele au in compozitie in jur de un kilogram de calciu iar lipsa acestuia in organismul uman poate sa determine mai multe probleme de sanatate, care pot fi evitate cu succes cu o combinatie optima intre alimentatia sanatoasa si suplimentele pe baza de calciu. La recomandarea medicului se poate lua chiar calciu de 1000 mg, in doze variate, in functie de situatia specifica a fiecarei persoane.

In magazinul nostru online poti gasi comprimate, capsule si tablete cu Calciu la cele mai bune preturi, raportate la calitatea produselor oferite. Calciul joaca un rol esential in intregul organism si chiar daca are o pondere mai mare in oase si in dantura, el este implicat activ in mai multe organe si sisteme, contribuind la functionarea lor optima. Calciul este responsabil pentru reglarea batailor inimii si asigura buna functionare a miocardului, regland totodata si presiunea sangelui. De asemenea, cu ajutorul calciului din organism, musculatura raspunde la comenzile pe care le primeste de la nervi. Calciul activeaza anumite enzime, ajuta la coagularea eficienta a sangelui si sustine mai multe procese la nivelul intregului organism.

Pastile naturiste cu Calciu

In magazinul nostru online poti gasi pastile cu calciu in mai multe combinatii astfel incat sa asiguri corpului tau nu doar aportul necesar de calciu in fiecare zi ci si vitaminele sau mineralele de care acesta are nevoie pentru a functiona corect. Combinatia de calciu cu vitamina D3 este cea care ajuta la sedimentarea eficienta a calciului in oase, in timp ce combinatia de calciu cu magneziu este cea care te ajuta sa ai articulatii sanatoase si flexibile pentru mult timp, indiferent de varsta.

Calciul este cel care influenteaza scaderea sau cresterea nivelurilor de hormoni, asa cum sunt si cei tiroidieni, care sunt responsabili de functionarea optima a sistemului endocrin in general. De asemenea, calciul intareste sistemul imunitar si te ajuta sa faci fata mai usor infectiilor sau racelilor. Calciul are de asemenea rolul de a sustine sanatatea parului, a unghiilor si a dintilor.

Pentru toate aceste avantaje si beneficii, te asteptam cu numeroase produse care contin calciu in diverse combinatii si pe care le poti achizitiona la cele mai bune preturi, de pe rafturile noastre virtuale, astfel incat sa te asiguri ca oferi organismului tau aportul corect de calciu.

×
FILTRE PRODUSE