Descriere
Cana Yerba Mate Lemn Palo Santo
- „Salvador” este un vas de yerba mate cu o capacitate de aproximativ 150 ml, realizat din lemn de palo santo acoperit cu metal (așa-numitul „lemn sacru”).
- Planta se găsește în America de Sud și este renumită pentru secretarea unei rășini cu o aromă neobișnuită, naturală.
- Bautura preparată în ea va fi caracterizată de o aromă unică.
- Construcția robustă a vasului îl face rezistent la deteriorări mecanice și menține bine temperatura preparatului.
- Informații suplimentare: Capacitate: aprox.150 ml, Inaltime: aproximativ 10,5 cm, Diametru – interior: aprox. 4,5 cm, Diametru – exterior: aprox. 7 cm Material: palo santo
- Vă rugăm să rețineți: tărtăcuța de mate „Salvador” este un produs artizanal, lucrat manual. Fiecare piesa este unica. Ne rezervăm dreptul ca produsul pe care îl primiți să difere minim de cel prezentat în fotografie (de exemplu, ca formă sau decor). Sunt posibile și unele imperfecțiuni, cum ar fi zgârieturi sau nereguli minore.
Bombilla
- Una dintre cele mai populare bombillas printre accesoriile pentru yerba mate.
- Confecționate cu grijă, ușor curbate pentru valoarea utilitară.
- Designul simplu permite o bună filtrare și o băutură fără probleme a aproape oricărui tip de yerba mate.
- Dimensiuni: 19 cm
- Tip de filtrare: lingură
- Lățime – filtru bombilla 2.5 cm
- Lățime – tub bombilla 0.7 cm
Curățător pentru bombilla
- Detergent pentru a vă curăța temeinic bombilla din interior.
- Lungime aproximativă: 15 cm.
- De acum încolo, bombilla dvs. va fi strălucitor de curată.
Plută Coaster
- Suport de plută cu un diametru de 9,5 cm
Ce poți face pentru a avea grijă de dovleacul tău Palo Santo ?
1. Nu o spălați în mașina de spălat vase!
2. Nu folosiți substanțe chimice și detergenți pentru curățare – aruncați doar resturile de yerba mate și clătiți vasul cu apă curată!
3. Nu îl ștergeți la uscat și încercați să îl mențineți ușor umed în permanență – lemnul prea uscat se va crăpa!
4. Uscați-vă palo santo cu capul în jos!
5. Nu-l lăsați lângă un calorifer!
6. Nu lăsați resturile de yerba mate prea mult timp – mucegaiul poate deteriora structura vasului!
Metodele de preparare ale ceaiului mate
Patru pași simpli pentru prepararea ceiului Yerba Mate traditional:
- Turnați produsul uscat în cana yerba mate. Începeți cu o porție mai mică, aproximativ 1-2 lingurițe, apoi puteți crește treptat cantitatea.
- Faceți o “movilă” de yerba mate – se acoperă cana cu mâna şi se agită viguros, înclinați ușor, astfel încât produsul uscat să se așeze pe un perete al vasului.
- Așezați bombilla pe “movilă”, cu filtrul în jos – astfel încât să atingă fundul vasului.
- Se toarnă apă în vas. Țintiți spre locul în care se află cea mai mică cantitate de yerba mate. Foarte important: nu turnați apă clocotită peste produsul uscat. Apa prea fierbinte face infuzia foarte amară, iar ceaiul își va pierde proprietățile valoroase. Temperatura optimă pentru infuzarea yerba mate este în jur de 70-80°C.
Producator Marca Cebador
Recenzii
Nu există recenzii până acum.