Search
Filtre generale
Exact matches only
 
Search
Filtre generale
Exact matches only

Care sunt beneficiile suplimentelor pentru sistemul digestiv?

Pentru ca dieta a suferit modificari in timp, din cauza faptului ca suntem tot mai agitati, rezultatul se poate vedea in faptul ca aportul de substante nutritive dar si de substante necesare unei bune digestii este tot mai mic. Prin urmare, sunt utilizate suplimente nutritive pentru digestie.

Beneficiile oferite de suplimente nutritive pentru digestie pentru un organism sanatos

Suplimentele nutritive pentru digestie au roluri variate in organism. Ele sunt cele care asigura o buna absorbtie a carbohidratilor, lipidelor si proteinelor. De asemenea, tot aceste suplimente sunt si cele care stimuleaza o secretie biliara buna si care contribuie la mentinerea unui tranzit intestinal foarte bun. De asemenea, cu ajutorul unor suplimente nutritive de foarte buna calitate se mentine si pH-ul optim la nivelul stomacului. In acelasi timp, aceste suplimente au si rolul de a stimula sinteza de prostaglandine care protejeaza mucoasele digestive.

Suplimentele sunt insotite si e un efect carminativ, ajuta la un apetit echilibrat, reduc spasmele care pot aparea la nivelul intestinelor si reduc inflamatiile, calmeaza manifestarile dureroase si toate afectiunile duodenale, ajuta la o buna detoxifiere si sustin echilibrul florei intestinale. In afara de administrarea celor mai bune suplimente pentru sistemul digestiv este foarte important ca fiecare persoana sa consume portii mici si ese si sa evite mesele cu minim 3 ore inainte de a merge la culcare. Totodata, ar trebui sa incluzi in dieta cantitatea optima de fructe si legume.

Suplimente nutritive pentru digestie de la GoVita

Iti prezentam 3 idei de suplimente digestive de la GoVita pe care ar trebui sa le incerci pentru o buna functionare a sistemului digestiv.

Acai BIO 100% Suc pur-500 ml

Fructele de acai sunt renumite pentru toate proprietatile lor de mentinere a unei sanatati optime. Pentru vegetarieni, acest suc este o sursa perfecta de vitamine si de minerale care contribuie la completarea optima a dietei. Acest suc a fost produs din fructe de acai cultivate de localnici langa Amazin. Este utilizat in intreaga lume pentru efectele sale contra imbatranirii iar aceasta planta este inclusa in familia celor care ajuta la problemele care au fost asociate cu prostata. Totodata, continutul mare de polifenoli are efect asupra anumitor celule canceroase.

Aloe Vera BIO 100% Suc pur-500 ml

suc aloe vera

Aloe Vera sustine toate procesele de detoxifiere care au loc la nivelul corpului. De asemenea, contribuie si la susinerea capacitatii organismului de a face fata stresului indus de diverse atacuri exterioare, cum ar fi virusurile si bacteriile. Cu ajutorul acestui produs este stimulat pancreasul si sunt protejate celulele acestuia. Acest produs pe baza de aloer vera normalizeaza glicemia, mentine apetitul la un nivel normal si sustine o buna functionare a tranzitului. Este un produs extrem de util in cazul persoanelor care sufera de steatoza, gripa, zona zoster si depresie, dar are efecte si in pancreatita cronica sau psoriazis.

Goji BIO 100% Suc pur-500 ml

Suc Bio Goji

Acest supliment alimentare contine nutrienti obtinuti din sucul de goji, inclusiv 18 aminoacizi. De asemenea, in acest produs ai si vitamina E, vitamina C si acizi grasi esentiali pentru buna functionare a organismului. Toti acesti nutrienti importanti au efect anti imbatranire si protejeaza organismul datorita efectului antioxidant puternic. Cu ajutorul acestui supliment vei avea mai multa energie si vei putea face fata cu succes stresului zilnic. Toate studiile efectuate pe acest produs, au dovedit ca sucul de goji ar trebui sa fie consumat zilnic.

0/5 (0 Reviews)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie acest articol:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Persoanele care au citit acest articol au comandat: