Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

Coenzima Q 10 cu Scortisoara-60 capsule

149,00 lei

Stoc epuizat

  • Coenzima Q-10 apare în aproape toate celulele din corp.
  • Susține producția de energie în inima și mușchii tăi.
  • Oferă sprijin antioxidant.
  • Sprijină sănătatea orală.
  • O bună sănătate orală este legată de sănătatea cardiovasculară.
  • Nivelurile de Coenzima Q-10 din celulele corpului nostru pot fi afectate de vârstă.

 

Descriere

Putem să amânăm procesul de îmbătrânire prin adoptarea unei diete bogate în coenzima Q10 şi prin suplimentarea acestui antioxidant miraculos.

Ar fi prea devreme să vă lăsaţi pradă îmbătrânirii – chiar şi inima vă şopteşte să alegeţi coenzima Q10, aceasta având un conţinut extrem de ridicat de substanţe active.

Coenzima Q10 (cu altă denumire CoQ10 ) este o substanţă pe care – într-o cantitate mai mică sau mai mare – o produce fiecare organism viu. Coenzima este necesară pentru funcţionarea unei enzime.

Q10 se găseşte aproape în fiecare parte a organismului.

În cea mai mare cantitate se găseşte în inimă, în rinichi, în ficat şi în glanda suprarenală. Odată cu înaintarea în vârstă, producerea acestei enzime scade.

În organism, sistemul imunitar şi inima depind în cea mai mare măsură de cantitatea coenzimei Q10 şi bineînţeles acestea două vor fi afectate în primul rând de scădere coenzimei, ca fenomen însoţitor al procesului de îmbătrânire.

În plus, Q10 are un efect antioxidant şi organismul este capabil să profite de această caracteristică a coenzimei mult mai rapid decât în cazul celorlalţi antioxidanţi, precum vitaminele E sau C.

Produsul se recomandă din mai multe motive:

Contribuie la menţinerea sănătăţii inimii

Măreşte rezistenţa organismului şi îmbunătăţeşte nivelul energetic al acestuia. Q10 participă la procesul producerii energiei la nivelul celulelor

Datorită proprietăţilor sale antioxidante, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, răspunzător pentru îmbătrânirea celulelor

Menţine tensiunea arterială normală

Coenzima Q10, poate mări performanţa sportivă a persoanelor care au capacităţi fizice reduse, în ciuda faptului că nu se confruntă cu probleme fiziologice

Scortisoara

regleaza glicemia preprandiala, nivelul trigliceridelor, al colesterolului LDL si nivelul total al colesterolului
reduce glicemia si combate rezistenta la insulina
contribuie la scaderea greutatii corporale
scade glicemia si modifica pozitiv proportia diferitelor tipuri de colesterol
stabilizeaza si mentine glicemia in diabetul non-insulinodependent

scade glicemia si modifica pozitiv proportia diferitelor tipuri de colesterol
stabilizeaza si mentine glicemia in diabetul non-insulinodependent

Cinamaldehida (substanța activă) are un efect incredibil de puternic în ceea ce privește prevenirea diabetului. Scorțișoara reduce semnificativ nivelul de lipide din sânge.

 Este coaja maro al arborelui de scorțișoară, fiind disponibilă uscată, sub formă tubulară sau pulbere. Cele două soiuri de scorțișoară, din China sau Ceylon (Sri Lanka) au un gust similar, dar cea din ceylon este ușor mai dulce, mai rafinată și mai dificil de găsit pe piața locală.

Scorțișoara reduce semnificativ nivelul de lipide din sânge, mai ales în cazul persoanelor cu diabet de tip 2. În cadrul unui studiu, participanților le-au fost administrate 1,3 până la 6 grame de scorțișoară pe zi, timp de 40 de zile. În rândul celor 60 de voluntari, trigliceridele au fost reduse între 23 și 30%, iar colesterolul rău cu 7-27%. Colesterolul total a fost redus cu 12-26 de procente.

 În cadrul unui studiu publicat în jurnalul “Biochimie” s-a testat abilitatea scorțișoarei de a regla cantitatea de zahăr din sânge, concluzionându-se că substanța activă conținută de mirodenie are două efecte directe asupra glucozei. Îi stimulează asimilarea și ajută la o mai bună absorbție la nivelul celulelor. Cinamaldehida (substanța activă) are un efect incredibil de puternic în ceea ce privește prevenirea diabetului.

Scortisoara are efecte anticancerigene, scăzând cantitatea de sânge care ajunge la tumori, astfel celulele bolnave mor. Studiile pe soareci arată că mirodenia reduce riscul de limfom, melanom, cancer cervical și colorectal, dar și alte forme ale acestei boli.

Cant. per 1 capsula                        DZR %                                    
Q-Sorb™ Coenzyme Q-10             120 mg 
  Scortisoara                                                          250 mg

Cinnamon (Cinnamomum spp.) (bark)                      

  (a 4:1 extract, equivalent to 1,000 mg of Cinnamon)
Producator Puritan’s Pride, Made in USA
Doza zilnică recomandată: 1 capsula  pe/zi de preferat în timpul mesei. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

 

 

*Produse exclusiv fabricate in USA

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coenzima Q 10 cu Scortisoara-60 capsule”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Clientii care au comandat acest produs au vizualizat si

Coenzima Q 10 cu Scortisoara-60 capsule

149,00 lei

Stoc epuizat