Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Coenzima Q10 100 mg-240 capsule

175,00 lei

Stoc epuizat

  • Ajută la susținerea unei inimi sănătoase
  • Sprijină producția de energie în inimă și mușchi 
  • Susține o bună sănătate orală, care a fost legată de sănătatea cardiovasculară 
  • ușor de înghițit, cu eliberare rapidă, care oferă o absorbție superioară 

Coenzima Q-10 (Co Q-10) este un antioxidant cheie care are o treabă importantă: să te susțină pe măsură ce îmbătrânești cu grație. Acesta joacă numeroase roluri în corp, cum ar fi susținerea producției de energie și combaterea radicalilor liberi care dăunează celulelor, ceea ce face din Co Q-10 un compus important în corpul dumneavoastră. 

Co Q-10 contribuie la sănătatea cardiovasculară și la producerea de energie în inima dvs. 

Dacă doriți să susțineți o inimă sănătoasă și niveluri de tensiune arterială care se încadrează deja într-un interval normal, Co Q-10 face exact acest lucru.

De asemenea, promovează sănătatea bucală și a gingiilor – ceea ce este, de asemenea, bun pentru inimă. ingrediente provenite din întreaga lume. Nivelurile de Co Q-10 din celule pot scădea odată cu înaintarea în vârstă.

Acestea pot fi, de asemenea, reduse la cei care iau medicamente cu statine, care sunt adesea prescrise pentru colesterol ridicat. Q-SORB ™ Co Q-10 vă poate ajuta să completați ceea ce medicamentele cu statine epuizează. 

Q10 se găseşte aproape în fiecare parte a organismului.

În cea mai mare cantitate se găseşte în inimă, în rinichi, în ficat şi în glanda suprarenală.

Odată cu înaintarea în vârstă, producerea acestei enzime scade.

În organism, sistemul imunitar şi inima depind în cea mai mare măsură de cantitatea coenzimei Q10 şi bineînţeles acestea două vor fi afectate în primul rând de scădere coenzimei, ca fenomen însoţitor al procesului de îmbătrânire.

În plus, Q10 are un efect antioxidant şi organismul este capabil să profite de această caracteristică a coenzimei mult mai rapid decât în cazul celorlalţi antioxidanţi, precum vitaminele E sau C.

Măreşte rezistenţa organismului şi îmbunătăţeşte nivelul energetic al acestuia. Q10 participă la procesul producerii energiei la nivelul celulelor.

Datorită proprietăţilor sale antioxidante, protejează celulele împotriva stresului oxidativ, răspunzător pentru îmbătrânirea celulelor.

Menţine tensiunea arterială normală

Coenzima Q10, poate mări performanţa sportivă a persoanelor care au capacităţi fizice reduse, în ciuda faptului că nu se confruntă cu probleme fiziologice.

Cantitatea per. 1 capsula

COENZIMA Q10-Q-Sorb™ Coenzyme Q-10 100 mg **

Producator  Puritan’s Pride Inc  USA

Doza zilnică recomandată: 1 capsula de 1- 4 ori /zi de preferat în timpul mesei.

Alte ingrediente: ulei de tărâțe de orez, gelatină, glicerină vegetală. Conține <2% din: Silice, Lecitină din soia. Conține ingrediente din soia.

 Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!


			

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coenzima Q10 100 mg-240 capsule”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Clientii care au comandat acest produs au vizualizat si