fbpx

Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

CUM CUMPAR:

TOATE PRODUSELE GO-VITA SUNT ORIGINALE SI SIGILATE !

Adaugarea produselor in cosul de cumparaturi se face apasand butonul Adauga in cos, buton pe care il regasiti la fiecare produs, sub pretul acestora.

Dupa apasarea butonului Adauga in cos va aparea o casuta care confirma acest lucru. Puteti intra oricand in pagina cosului de cumparaturi, unde puteti modifica cantitatea produselor, puteti sterge produse, tot aici veti vedea costul total si de asemenea puteti finaliza comanda sau sa va continuati cumparaturile. Pagina cu cosului de cumparaturi o puteti accesa de pe oricare pagina a site-ului prin apasarea butonului Continut cos din coltul din dreapta-sus.

Finalizarea comenzii presupune obligatia clientului de a ridica de la posta/curier rapid coletul cu produsele comandate si achitarea contravalorii acestuia.

Cand apasati butonul de Finalizare comanda, veti fi trimis in pagina in care puteti opta pentru Comanda rapida sau Autentificare/Inregistrareclient (daca nu sunteti deja autentificati).

Procesul de inregistrare este foarte simplu, nu trebuie decat sa apasati butonul “Client nou“, si sa completati datele

Dvs. in rubrica pe care o alegeti, si anume: persoana fizica sau persoana juridica. Dupa care va puteti autentifica si valida comanda.

NU EXISTA COMANDA MINIMA

Livrarea se va face prin Curier Rapid Cargus. si Prioripost (livrare domiciliu).

  • GLS – 24-48 ore.