Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Fier 18 mg-120 capsule

69,00 lei

Doar 1 rămase în stoc

Produs vegetarian / vegan.

Fierul este un mineral esențial care joacă roluri centrale în producția de energie, funcția sistemului imunitar și sănătatea neurologică. Fierul este o componentă esențială a hemoglobinei, o moleculă care transportă oxigenul către celulele corpului și mioglobina, care leagă oxigenul utilizat în țesuturi musculare. 

Fier Ferrochel®, care a demonstrat clinic o absorbție superioară și este bine tolerat, deoarece este blând și non-constipant. 

Ferrochel® este o marcă înregistrată a Albion Laboratories, Inc. În acest produs pot apărea variații de culoare naturale.

Cantitate per. 1 capsula

Fier-Iron 18 mg 100%
(from Ferrochel® Iron Bisglycinate)

Producator  NOW FOOD USA

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă zilnic cu o masă.

Alte ingrediente: făină de orez, celuloză (capsulă), acid stearic (sursă vegetală) și silice. Nu este fabricat cu ingrediente din grâu, gluten, soia, lapte, ou, pește, crustacee sau nuci de copac. Produs într-o instalație GMP care procesează alte ingrediente care conțin acești alergeni.

 Atenție: numai pentru adulți. Nu depășiți doza recomandată dacă nu vă recomandă un medic. Consultați medicul dacă sunteți gravidă / alăptați, luați medicamente sau aveți o afecțiune. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Atenție: Supradozajul accidental cu produse care conțin fier este o cauză principală de otrăvire fatală la copiii cu vârsta sub 6 ani. Nu lăsați acest produs la îndemâna copiilor.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fier 18 mg-120 capsule”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SKU GO-21435 Categorie
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Clientii care au comandat acest produs au vizualizat si