Descriere
- Fulgii de ovăz conțin antioxidanți care ajută la formarea vitaminei E.
- Acești antioxidanți inhibă sinteza colesterolului și mai nou s-a descoperit ca reduce nivelul colesterolului.
- Ovăzul e una din cerealele benefice sănătății fiind bogat în grăsimi și proteine dar cu conținut redus de carbohidrați.
- Dacă adăugăm și conținutul de aproximativ 9% fibre, rezultă una din cerealele cu indicele glicemic cel mai scăzut, ceea ce îl face un aliment ideal pentru persoanele diabetice.
- Materia primă este ovăz atent selecționat și care respectă parametrii de calitate pre-definiți: umiditate, greutate specifică, dimensiune, impurități, temperatură și miros.
- Ovăzul este aburit, presat și apoi prăjit. Fulgii astfel obținuți sunt măcinați și ambalați.
- Fulgii sunt ideali pentru muesli sau ca ingredient în produse de panificație și patiserie.
Ingrediente: fulgi de ovăz*
*din culturi certificate ecologic
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale.
Păstrare: loc răcoros și uscat, bine ventilat, ferit de lumină.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.