Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

Huperzine A 200 mcg-60 tablete

99,00 lei

Stoc epuizat

  • Formula Eficientă și Sigură pentru revitalizarea memoriei,
  • capacității de concentrare, deosebit de util și în perioadele de învățare intensă.

Descriere

Huperzina A este un alcaloid al plantei huperzia serrata și a fost și mai este încă utilizată în medicina tradiţională chineză datorită faptului că produce o ameliorare a memoriei la persoanele în vârstă, cu tulburări amnezice şi la pacienţii cu maladia Alzheimer sau cei cu demenţă vasculară.

Huperzina A este un ingredient activ extras din Huperzia serrata și are rol în revitalizarea memoriei și îmbunătățirea capacității de concentrare.

Alcaloidul Huperziei are virtuți antioxidante, stimulează receptorii muscarinici şi ai factorului de creştere neuronală, facilitează procesarea non-amiloidogenică a APP şi protejează împotriva apoptozei şi excitotoxicităţii cauzată de amiloidul beta, glutamat sau ischemie. Huperzina A acționează asupra neurotransmitatorului aceticolina, cunoscută ca ”molecula memoriei”. 

De ce funcționează?

Ingredientul activ al acestei plante, Huperzina-A, inhibă producția unei enzime care reduce cantitatea de acetilcolină (un neurotransmitator) din sistemul nervos central. Iar pacienții care suferă de Alzheimer au un deficit de acetilcolină. *Numeroase studii derulate în China au arătat că mai multe persoane în vârstă afectate de această boală au prezentat mai puține simptome după administrarea de huperzina. Iar un studiu clinic realizat de curând dezvăluie faptul că o doză zilnică de 400 mcg (2 tablete) îmbunătățește sesizabil memoria la pacienții cu Alzheimer.

Indicat:

Perioadele de învățare intense (sesiuni de examene, bacalaureat),  sprijină memoria şi funcţia cognitivă, ce sunt afectate de trecerea anilor, contribuind la îmbunătăţirea activitaţii intelectuale, îmbunățirea capacității de concentrare și atenției.

Revitalizarea memoriei, Protejeaza Neuronii, Amnezie, Senilitate, Ischemie,Scleroză Multiplă, Maladia  Alzheimer, Demență, sechele AVC, afecțiuni neurologice.

Cantitatea per. 1 tableta

Calciu 31 mg 3%
  (as Dicalcium Phosphate)
Huperzine Powder 200 mcg *
  (Huperzia serrata) (aerial)
Doza zilnică recomandată: 1 tableta/ zi de preferat în timpul mesei. In perioada de învățare (sesiune de examene)  se administreazaă 1 tableta dimineața după micul dejun.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Contraindicatii: A nu se administra copiilor mici, femeilor însărcinate, care doresc să rămână însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu alergii la oricare dintre ingrediente. A se consulta medicul înainte de utilizare în cazul în care luați medicamente cu prescripție medicală, dacă aveți sau ați avut convulsii, tulburări cardiovasculare și boli pulmonare.

Producator :Puritan’s Pride,Made in USA

*Produse exclusiv fabricate in USA

Informații suplimentare

Concetratie

200 mcg

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Huperzine A 200 mcg-60 tablete”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Clientii care au comandat acest produs au vizualizat si

Huperzine A 200 mcg-60 tablete

99,00 lei

Stoc epuizat