Search
Filtre generale
Exact matches only

NATURA TE IUBESTE: Produse originale MADE IN USA

Suplimente Magneziu

Magneziul este un mineral implicat in mai multe reactii la nivelul corpului uman, avand un rol important in special in sistemul muscular, cardiac si nervos. Pentru ca alimentatia nu iti poate oferi aportul necesar de magneziu, de care ai nevoie pentru a te asigura ca fiecare proces functioneaza corect in organismul tau, te asteptam cu suplimente pe baza de magneziu, in combinatii variate.

Pastile cu magneziu

Sunt recomandate pastile cu magneziu pentru buna metabolizare a carbohidratilor si a glucozei. Datorita actiunii sale in metabolismul glucozei, acest mineral asigura un echilibru al zaharului in sange si contribuie la evitarea diabetului. Conform studiilor in domeniu, diabetul de tipul 2 este legat si de lipsa de magneziu. Persoanele care isi asigura prin suplimente cu magneziu aportul necesar din acest mineral, au un risc mai mic de a dezvolta diabet si transforma mai usor tot zaharul introdus in organism, in energie.

Magneziu Antistres

Magneziul are un rol foarte important in stabilirea conexiunilor neuronale eficiente, dar si pentru mentinerea unei stari echilibrate. Astfel, poti lua magneziu antistres, pe care il gasesti in magazinul nostru online, pentru a putea gestiona eficient cele mai stresante zile. Magneziul este cel care metabolizeaza eficient substantele introduse prin alimentatie in corp si confera energie, ceea ce te va face sa infrunti cu calm si ratiune orice provocare aparuta. Pentru a obtine si mai multe beneficii de la magneziu iti recomandam sa optezi pentru magneziu B complex, astfel incat magneziul sa fie corect procesat la nivelul organismului.

Persoanele care iau comprimate, capsule si tablete de magneziu b6 au o densitate osoasa foarte buna pentru ca acest mineral se implica in toate procesele de formare a oaselor si influenteaza activitatea celulelor care formeaza tesutul osos. De asemenea, magneziul este cel care regleaza concentratia de hormon paratiroidian si vitamina D, acestia fiind doua elemente importante in integritatea oaselor. Datorita rolului pe care magneziul il are in oase, el poate sa ajute la ameliorarea tuturor simptomelor asociate cu afectiunile articulare.

Anumite studii arata ca exista legaturi puternice intre cantitatea de magneziu prezent in organism si astm sau alte probleme ale aparatului respirator. Foarte multi cercetatori atrag atentia asupra faptului ca deficitul de magneziu este cel care poate sa determine acumularea unei cantitati mari de calciu in sistemul respirator, ceea ce poate sa duca la o respiratie ingreunata.

Magneziul este cel care asigura transportul ionilor de calciu, de potasiu si de sodiu in membranele celulelor. Prin actiunea aceasta, magneziu este mineralul esential, care poate combate excesul de calciu din muschi si care sustina functionarea eficienta a sistemului muscular.

Cumpara suplimente cu magneziu din magazinul nostru online si profita de toate avantajele oferite de produse de cea mai buna calitate. Magneziul este cel care te mentine in forma si te ajuta sa elimini inclusiv starile de oboseala cronica, sa faci fata cu bine zilelor stresante si sa treci cu succes peste perioadele depresive.

×
FILTRE PRODUSE