Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

Suplimente Magneziu

Afișez toate cele 34 de rezultate

Este un mineral implicat in mai multe reactii la nivelul corpului uman, avand un rol important in special in sistemul muscular, cardiac si nervos. Pentru ca alimentatia nu iti poate oferi aportul necesar de magneziu, de care ai nevoie pentru a te asigura ca fiecare proces functioneaza corect in organismul tau, te asteptam cu suplimente in combinatii variate.

Pastile

Sunt recomandate suplimente sub forma de pastile pentru buna metabolizare a carbohidratilor si a glucozei. Datorita actiunii sale in metabolismul glucozei, acest mineral asigura un echilibru al zaharului in sange si contribuie la evitarea diabetului. Conform studiilor in domeniu, diabetul de tipul 2 este legat si de lipsa de magneziu. Persoanele care isi asigura prin suplimente aportul necesar din acest mineral, au un risc mai mic de a dezvolta diabet si transforma mai usor tot zaharul introdus in organism, in energie.

Magneziu Antistres

Are un rol foarte important in stabilirea conexiunilor neuronale eficiente, dar si pentru mentinerea unei stari echilibrate. Astfel, poti lua magneziu antistres, pe care il gasesti in magazinul nostru online, pentru a putea gestiona eficient cele mai stresante zile. Acesta  metabolizeaza eficient substantele introduse prin alimentatie in corp si confera energie, ceea ce te va face sa infrunti cu calm si ratiune orice provocare aparuta. Pentru a obtine si mai multe beneficii de la aceste suplimente iti recomandam sa optezi pentru B complex, astfel incat sa fie corect procesat la nivelul organismului.

Persoanele care iau comprimate, capsule si tablete de magneziu b6 au o densitate osoasa foarte buna pentru ca acest mineral se implica in toate procesele de formare a oaselor si influenteaza activitatea celulelor care formeaza tesutul osos. De asemenea, ajuta la reglarea concentratiei de hormon paratiroidian si vitamina D, acestia fiind doua elemente importante in integritatea oaselor. Datorita rolului pe care il are in oase, el poate sa ajute la ameliorarea tuturor simptomelor asociate cu afectiunile articulare.

Anumite studii arata ca exista legaturi puternice intre cantitatea de magneziu prezent in organism si astm sau alte probleme ale aparatului respirator. Foarte multi cercetatori atrag atentia asupra faptului ca deficitul este cel care poate sa determine acumularea unei cantitati mari de calciu in sistemul respirator, ceea ce poate sa duca la o respiratie ingreunata.

Acest mineral asigura transportul ionilor de calciu, de potasiu si de sodiu in membranele celulelor. Prin actiunea aceasta este mineralul esential, care poate combate excesul de calciu din muschi si care sustina functionarea eficienta a sistemului muscular.

Cumpara suplimente cu magneziu din magazinul nostru online si profita de toate avantajele oferite de produse de cea mai buna calitate. Astfel te vei mentine in forma si vei ajuta organismul sa elimine oboseala cronica, vei face fata cu brio zilelor stresante si vei trece cu succes peste perioadele depresive.

HIDE APLICA