fbpx

Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

Minerale

Afișez 1 - 36 din 82 de rezultate

Mineralele se num─âr─â printre cele mai importante elemente nutritive necesare organismului pentru a func┼úiona corespunz─âtor ┼či pentru a se men┼úine puternic ┼či energic pe termen lung. Acestea aduc numeroase beneficii pentru s─ân─âtate, contribuind ├«n mod semnificativ la procesul de metabolizare, la echilibrul apei din organism ┼či la s─ân─âtatea sistemului osos, dar nu numai. Hormonii, enzimele, mesagerii chimici, pompele celulare ┼či unele vitamine ÔÇô toate depind de ac┼úiunea catalizatoare a acestora.

Mineralele necesare organismului sunt furnizate de un regim alimentar variat, format din fructe, legume ┼či oleaginoase, ├«ns─â de cele mai multe ori, aportul provenit din alimentatie nu este suficient. Atunci c├ónd apare un dezechilibru mineral, ar fi ideal s─â lu─âm m─âsuri c├ót mai repede ├«ntruc├ót acesta poate conduce la patologii organice. De exemplu, un nivel ridicat al colesterolului poate fi asociat cu deficien┼úa de crom, hipertensiunea arterial─â poate fi cauzat─â de caren┼úe semnificative de magneziu, potasiu sau calciu, iar apari┼úia osteoporozei poate fi datorat─â de o lips─â acut─â ┼či ├«ndelungat─â de calciu. Prin urmare, de cele mai multe ori, suplimentele de minerale sunt cele care te pot ajuta s─â ├«┼úi men┼úii vitalitatea organismului, a┼ča cum sunt cele disponibile ├«n cadrul magazinului nostru online.

Complex de minerale

Printre mineralele esen┼úiale care se g─âsesc ├«n organismul nostru se num─âr─â calciul, cromul, magneziul, potasiul, seleniul ┼či zincul. Pentru a asigura necesarul zilnic al acestor minerale, ┼úi-am preg─âtit ├«n cadrul magazinului nostru online o selec┼úie bogat─â de suplimente, disponibile ├«ntr-o varietate larg─â de combina┼úii naturale, menite s─â contribuie la starea ta de bine ┼či la ├«mbun─ât─â┼úirea calit─â┼úii vie┼úii.

Calciul este mineralul cel mai important pentru organismul nostru. ├Ämpreun─â cu magneziul, calciul joac─â un rol fundamental ├«n men┼úinerea mineraliz─ârii osoase corespunz─âtoare ┼či ├«n men┼úinerea organismului puternic ┼či capabil de eforturi, iar ├«n combina┼úie cu vitamina D ajut─â la men┼úinerea oaselor s─ân─âtoase la adul┼úi.

Cromul este un alt oligomineral de care avem mare nevoie. Rolul principal al acestuia este de a contribui la men┼úinerea unui nivel normal de glucoz─â ├«n s├ónge, iar ├«n combina┼úie cu alte ingrediente precum scor┼úi┼čoara, acesta contribuie la sus┼úinerea st─ârii generale de bine, dar ┼či la reducerea nivelului de lipide din s├ónge.

Magneziul ajut─â la buna func┼úionare a ficatului, mu┼čchilor ┼či sistemului nervos. El intr─â ├«n compozi┼úia enzimelor ce ajut─â la arderea glucozei din organism ┼či, ├«n combina┼úie cu calciul, ajut─â musculatura atunci c├ónd este supus─â activit─â┼úilor fizice.

Potasiul este unul dintre cele mai importante minerale din organism, fiind esen┼úial ├«n activitatea electric─â a celulelor cardiace ÔÇô f─âr─â acest proces celular nu ar exista via┼ú─â. El joac─â un rol important ├«n men┼úinerea echilibrului acid ┼či bazic din corpul uman, iar un echilibru adecvat dintre potasiu ┼či calciu ├«n plasma sangvin─â ajut─â la o bun─â func┼úie cardiac─â.

Seleniul este o component─â a enzimelor antioxidante ce joac─â un rol deosebit ├«n repararea ┼úesuturilor din tot organismul. Acest mineral spore┼čte capacitatea antioxidant─â ┼či calitatea fluxului sanguin, m─ârind rezisten┼úa organismului ├«n fa┼úa bolilor ┼či a efectelor stresului.

Zincul contribuie la men┼úinerea imunit─â┼úii mediat─â de celule, la formarea oaselor, dar ┼či la cre┼čterea ┼úesuturilor ┼či a f─âtului, ajut├ónd ├«n acela┼či timp func┼úiile cerebrale. De asemenea, zincul are rol ├«n regenerarea func┼úiei hepatice ┼či are propriet─â┼úi antibacteriene ┼či septice.

Bucur─â-te de toate aceste beneficii ┼či comand─â acum de pe rafturile noastre virtuale Go Vita suplimentele sub form─â de produse independente sau pachete complete, precum Pachetul St─ârii de bine, S─ân─âtate Suport sau Suport Imunitate, acum si cu discount.

HIDE APLICA