Multivitamine si minerale

Arata filtre

Afișez 1 - 16 din 26 de rezultate

Arata filtre

Afișez 1 - 16 din 26 de rezultate

Sanatatea organismului uman depinde in general de vitamine si de minerale, iar specialistii in domeniul sanatatii afirma ca aceste doua categorii de substante sunt la fel de importante ca si aerul respirat. In absenta efectului antioxidant oferit de vitamine si de minerale, organismul nu poate sa faca fata stresului oxidativ. Un complex de multivitamine se va dovedi extrem de eficient in mai multe situatii si de aceea in magazinul nostru online te asteptam cu combinatii unice, obtinute din surse naturale, care sa te ajute sa ai un organism sanatos.

Atunci cand alegi un complex de suplimente de acest tip este recomandat sa tii cont si de stilul tau de viata. Conform statisticilor, doar 10% din oameni pot obtine nutrientii de care au nevoie pentru buna functionare a organismului prin dieta. Toti ceilalti risca sa se confrunte in orice moment cu anumite dezechilibre si au nevoie in acest sens de suplimente cu minerale si vitamine care sa compenseze aceste deficite aparute.

Pentru a alege cele mai bune tablete, capsule si comprimate cu multivitamine si minerale este foarte important sa tii cont e modul tau de viata astfel incat sa suplimentezi dieta cu mineralele si vitaminele de care ai nevoie. Din fericire, in magazinul nostru online poti gasi o gama atat de diversificata de astfel de produse, incat vei gasi solutia optima pentru tine.

Cea mai importanta sursa de vitamine si minerale este alimentatia, insa in prezent, tot mai multe persoane au o dieta dezechilibrata din cauza modului de viata extrem de stresant. Conform statisticilor, dieta a devenit din ce in ce mai saraca in nutrienti, multi dintre ei fiind pierduti prin preparare si procesare. De aceea, numarul de persoane care acuza dezechilibre in organism este din ce in ce mai mare. Pentru a evita astfel de probleme, gama de multivitamine de la Go Vita este suficient de extinsa incat sa poti identifica mai multe produse care par ca au fost special create pentru tine.

Complex Multivitamine

In natura exista un numar mare de multivitamine si minerale care sunt implicate in mai multe procese esentiale care au loc la nivelul organismului. Fara vitaminele in gama B, hrana introdusa in organism nu s-ar putea niciodata transforma in energie. In absenta mineralelor specifice oaselor, nu am putea avea un schelet rezistent si sanatos si nici o dantura sanatoasa. In lipsa acestor minerale scheletul ar risca sa se fisureze chiar si la cele mai mici atingeri. De aceea, ai nevoie de un aport foarte bun de minerale si multivitamine, obtinute din cele mai sigure surse, astfel incat sa poti mentine organismul la un nivel de functionare perfect.

Cumpara minerale din magazinul nostru online si bucura-te de toate avantajele unor produse de foarte buna calitate. Colaboratorii nostri analizeaza periodic cele mai bune ingrediente si au surse sustenabile, selectand doar furnizori de incredere din intreaga lume, astfel incat sa te poti bucura de efecte pozitive inca de la primele administrari.