Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Neuro PS Fosfatidilserina 100 mg-30 capsule

114,00 lei

Doar 3 rămase în stoc

  • Vital pentru sanatatea  creierului
  • Deficiente cognitive si de memorie;
  • Deficiente la invatatura (intelegere, memorie recenta);
  • Activitate cerebrala redusa
  • Afectarea memoriei recente, confuzia,
  • Modificarea comportamentului social;

Vital pentru sanatatea  creierului

Recomandat persoanelor:

bolnave de Alzheimer (dementa, dementa senila);
cu sechele dupa congestii cerebrale care au avut ca rezultat deficiente cognitive si de memorie;
cu deficiente cognitive si de memorie;
cu deficiente la invatatura (intelegere, memorie recenta);
cu activitate cerebrala redusa – o serie de simptome legate de functiile cerebrale, cum ar fi afectarea memoriei recente, confuzia, modificarea comportamentului social;
cu lipsa de initiativa, tulburari afective si somatice, care pot fi asociate cu o circulatie cerebrala redusa si cu imbatranirea; in cazuri de pierdere a memoriei si deficiente cognitive;
elevi si studenti cu probleme de memorie sau supusi la eforturi sustinute ale memoriei (examene, activitate intelectuala intensa).

Fosfatidilserina (PS) este o substanta solubila in grasimi facand parte din clasa fosfolipidelor. Fosfolipidele sunt componente necesare ale membranei celulare. Fosfatidilserina se gaseste in concentratie mare in creier si este necesara pentru functia mintala a creierului.

Fosfatidilserina se gaseste doar in cantitati mici in alimentatia normala. Mici cantitati de Fosfatidilserina se pot gasi in lecitina.

Adultii peste 50 de ani sunt cei mai predispusi la deficienta de Fosfatidilserina. Daca apare o deficienta, aceasta nu poate fi usor corectata prin alimentatie.
Fosfatidilcolina este importanta pentru compozitia normala si repararea celulei in special membrana celulara.

Fosfatidilcolina este precursorul major al unui nutrient esential, Colina. Acesta este la randul ei precursorul in sinteza substantei neurotransmitatoare, acetilcolina care este motorul functiei mintale.
Studiile clinice au aratat ca Fosfatidilserina in combinatie cu Fosfatidilcolina imbunatateste radical functia cognitiva la adulti, in special in cazul persoanelor care sufera de probleme de memorie sau au dificultati la invatatura.
Se pare ca Fosfatidilserina mareste numarul de locuri receptoare neurotransmitatoare din creier. De aceea, luata in doze mai mari, de 100 mg de 2-3 ori pe zi, Fosfatidilserina imbunatateste functia mintala la bolnavii de Alzheimer (dementa) sau cei care au suferit traume in urma unor accidente circulatorii cerebrale (congestie cerebrala).

Cantitatea per. 1 capsula                                                                   

Neuro-PS® 500 mg **
 (Phospholipid Complex from Soy Lecithin) (Standardized to contain 20%
  Phosphatidylserine, 100 mg)

DOZA ZILNICA RECOMANDATA:1 capsula de 3 ori pe zi.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de expunerea la soare sau la surse de căldură. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici!

Producator Puritan’s Pride, Made in USA

*Produse exclusiv fabricate in USA

Informații suplimentare

Concetratie

Producator

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Clientii care au comandat acest produs au vizualizat si