Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

Omega 3 Ulei de Peste 1000 mg-100 capsule – NOW FOODS USA

76,00 lei

Stoc epuizat

  • Distilat molecular
  • 180 EPA / 120 DHA
  • Sprijină sănătatea inimii

Descriere

Concentratul natural de ulei de pește utilizat în acest softgel este fabricat în conformitate cu standarde stricte de control al calității.  Este testat să nu conțină niveluri potențial dăunătoare de contaminanți (adică mercur, metale grele, PCB-uri, dioxine și alți contaminanți).

Uleiul de pește are în compoziție acizi grași nesaturați cu lanțuri lungi de atom de carbon, cei mai importanți fiind acidul eicoso-penta-enoic și acidul docoso-hexa-enoic care sunt implicați în sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice.

Prostaglandinele sunt implicate în răspunsul imun, funcționarea corespunzătoare a aparatului cardiovascular, reduc nivelul colesterolului și al trigliceridelor, împiedică agregarea trombocitara scăzând astfel riscul de arteroscleroză, hipertensiune arterială și infarct de miocard.

Deoarece reduc vâscuozitatea sângelui, contribuie la îmbunătățirea condițiilor de circulație sanguină, crescând aportul de oxigen al ţesuturilor.

Omega 3 scade tensiunea arterială, stimulează regenerarea ţesuturilor, previne apariţia bolilor astmatice la copii și adulţi, are acţiune antiinflamatorie şi antioxidantă, adaptogenă, vitaminizantă.

Este cunoscut faptul că, la diabetici, riscul apariției bolilor cardiovasculare este de cinci ori mai mare. La eschimoși se constată un nivel scăzut al lipidelor în sânge și o toleranță normală la glucoză.

Cantitate per. 2 capsule

Calories 20
Calories from Fat 20
Total Fat 2 g 3%*
Saturated Fat 0.5 g 3%*
Trans Fat 0 g
Polyunsaturated Fat 1 g
Monounsaturated Fat 0.5 g
Cholesterol 0 mg 0%
Natural Fish Oil Concentrate 2.0 g (2,000 mg)
Omega-3 Fatty Acids 680 mg
Eicosapentaenoic Acid (EPA) 360 mg
Docosahexaenoic Acid (DHA) 240 mg
Other Omega-3 Fatty Acids 80mg

Producator  NOW FOOD USA

Doza zilnică recomandată: 2 capsule de 2 ori pe zi cu alimente.

Alte ingrediente: Făină de orez și gelatină (capsulă).

Avertismente: Înainte de a utiliza produsul, solicitați sfatul unui medic dacă nu sunteți conștient de starea dumneavoastră de sănătate actuală sau aveți vreo afecțiune preexistentă, inclusiv, dar fără a se limita la: tensiune arterială crescută sau scăzută, aritmie cardiacă, accident vascular cerebral, inimă, ficat sau boli tiroidiene, anxietate, depresie, tulburări convulsive, boli psihiatrice, diabet, anemie pernicioasă, dificultăți la urinare din cauza măririi prostatei sau dacă luați un inhibitor MAO sau orice alt medicament.

Nu utilizați dacă sunteți gravidă, alăptând, predispusă la deshidratare sau expusă la căldură excesivă. Reduceți sau întrerupeți utilizarea dacă apar insomnie, tremurături, amețeli, nervozitate, dureri de cap sau palpitații cardiace. 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Omega 3 Ulei de Peste 1000 mg-100 capsule – NOW FOODS USA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Clientii care au comandat acest produs au vizualizat si

Omega 3 Ulei de Peste 1000 mg-100 capsule – NOW FOODS USA

76,00 lei

Stoc epuizat