fbpx

Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

Omega 3 Ulei de Peste 1500 mg-60 capsule

126.00 lei

Stoc epuizat

  • Sprijină sănătatea inimii și circulația sănătoasă
  • Sprijină articulațiile sănătoase 
  •  Joacă un rol în furnizarea unei surse de energie pentru organism 

Descriere

√ Uleiul de pește are în compoziție acizi grași nesaturați cu lanțuri lungi de atom de carbon, cei mai importanți fiind acidul eicoso-penta-enoic și acidul docoso-hexa-enoic care sunt implicați în sinteza prostaglandinelor, reglatoare a numeroase procese biochimice.

√ Prostaglandinele sunt implicate în răspunsul imun, funcționarea corespunzătoare a aparatului cardiovascular, reduc nivelul colesterolului și al trigliceridelor, împiedică agregarea trombocitara scăzând astfel riscul de arteroscleroză, hipertensiune arterială și infarct de miocard.

√ Deoarece reduc vâscuozitatea sângelui, contribuie la îmbunătățirea condițiilor de circulație sanguină, crescând aportul de oxigen al ţesuturilor.

√ Omega 3 scade tensiunea arterială, stimulează regenerarea ţesuturilor, previne apariţia bolilor astmatice la copii și adulţi, are acţiune antiinflamatorie şi antioxidantă, adaptogenă, vitaminizantă.

√ Este cunoscut faptul că, la diabetici, riscul apariției bolilor cardiovasculare este de cinci ori mai mare. La eschimoși se constată un nivel scăzut al lipidelor în sânge și o toleranță normală la glucoză.

√ În condițiile unui consum crescut de glucide (obișnuit în țările occidentale), nivelul lipidelor din sânge crește iar toleranța la glucoză scade, favorizând astfel apariția diabetului.

√ Cercetările efectuate pe animale de către medicul american David P. Rose au arătat că acizii Omega 3 pot preveni cancerul la sân (care manifestă o frecvență extrem de scăzută la eschimoși), precum și pe cel de colon (intestin gros).

√ Acizii grași Omega 3 acționează și asupra sistemului imunitar, crescând rezistența la infecții. Se mai pot recomanda și în unele boli ale sistemului nervos (scleroza în plăci).

√ Administrarea uleiului de pește s-a dovedit a fi utilă și în protejarea pielii.

√ Concentrația cea mai mare în acizi grași nesaturați Omega 3 o au somonul și heringul.

Cantitate per 1 capsula    

• Grasimi totale 1,5 g 2%**

• Grăsimi polinesaturate 0,5 g ***

• Colesterol 15 mg   5%**

• Uleiul de pește Ester Omega™ oferă 450 mg de acizi grași Omega-3 totali† ***

• cuprinzând: 1500 mg (1,5 g) ***

• EPA (acid eicosapentaenoic) ***

• DHA (acid docosahexaenoic) ***

• Alți acizi grași ***

Producator Puritan’s Pride Inc USA

Doza zilnică recomandată: 1 capsulă 2 ori pe zi, de preferință cu o masă.

Alte ingrediente: gelatina, glicerina vegetala, amestec de tocoferoli naturali. Contine ingrediente din peste (hamsii, macrou, sardine).

AVERTISMENT: Dacă sunteți însărcinată, alăptați, luați orice medicamente, inclusiv diluanți de sânge, planificați orice procedură medicală sau chirurgicală sau aveți orice afecțiune medicală, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați la temperatura camerei. Nu utilizați dacă sigiliul de sub capac este rupt sau lipsește.

Fără coloranți artificiali, arome sau îndulcitori, fără conservanți, fără zahăr, fără amidon, fără lapte, fără lactoză, fără gluten, fără grâu, fără drojdie, fără crustacee. Fara sodiu.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Omega 3 Ulei de Peste 1500 mg-60 capsule”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Clientii care au comandat acest produs au vizualizat si

Omega 3 Ulei de Peste 1500 mg-60 capsule

126.00 lei

Stoc epuizat