Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Spaghetti BIO fara Gluten

13,00 lei

Doar 1 rămase în stoc

SPAGHETTI BIO DIN FĂINĂ DE OREZ INTEGRAL-250 g

Fără gluten
Timp de fierbere: 8-10 minute.

Ingrediente: 100% făină de orez brun*
* din culturi certificate ecologic.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten

Valori nutriționale medii per 100 g %VNR*
Valoare energetică 1481kJ/ 350 kcal 18
Grăsimi, din care 2,8 g 4
-din care acizi grași saturați 0,7 g 4
Carbohidrați 72 g 28
-din care zaharuri 0,8 g 0,9
Fibre 3,2 g
Proteine 7,5 g 15
Sare 0 g 0

VNR* = Valori nutriționale de referință pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal).

Conţinut: 250g

Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.

Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.

Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia

Origine: Italia

 

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spaghetti BIO fara Gluten”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Clientii care au comandat acest produs au vizualizat si