fbpx

Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

Afișez toate cele 8 rezultate

Cromul este unul dintre oligomineralele esenţiale al carui rol fundamental este de a contribui la transferul glucozei din sange în celule. Întrucat glucoza reprezinta principala sursa de energie de care dispunem, acest proces de transfer este absolut vital. De asemenea, dincolo de controlul nivelului de zahar din sange pe care îl asigura, cromul este un element mineral care contribuie şi la reducerea colesterolului, minimizeaza riscul de obezitate, susţine buna funcţionare a creierului, ofera suport crescut pentru sanatatea pielii şi a ochilor şi menţine nivelul de energie necesar, în special în cazul persoanelor care se implica în activitaţi fizice intense.

Prin urmare, efectele pozitive ale cromului sunt incontestabile. Cu toate acestea, pentru ca alimentaţia obişnuita nu îţi poate oferi aportul necesar de crom de care ai nevoie pentru funcţionarea în parametrii normali a organismului tau, se poate întampla adeseori sa experimentezi manifestarile neplacute care vin la pachet cu deficitul de crom, şi anume: dezechilibrele în greutate, fluctuaţiile apetitului culinar, nivelul scazut de energie, degradarea vederii, rezistenţa scazuta a oaselor, şi nu numai.

Pentru a elimina riscul carenţei cu acest mineral esenţial şi pentru a evita orice neplacere care poate surveni odata cu aceasta, este important sa optezi pentru suplimente naturale cu crom sub forma de comprimate, capsule şi tablete, aşa cum sunt cele pe care le gaseşti pe rafturile nostre virtuale, alaturi de care te bucuri de rezultate înca de la prima administrare şi de un raport calitate-preţ imbatabil.

Capsule Crom

În cadrul magazinului nostru online, te bucuri de calitate şi varietate atunci cand vine vorba despre suplimentele cu crom de care ai nevoie. Aici poţi gasi numeroase produse conform necesitaţilor tale, printre care se numara şi complexul cu scorţioara şi crom. Aceasta formula include 200 mg de picolinat de crom care, împreuna cu scorţişoara, joaca un rol esenţial în metabolismul carbohidraţilor şi grasimilor şi în susţinerea starii generale de bine. Acest complex este dedicat în special persoanelor care sufera de diabet de tip 2, şi asta graţie scorţişoarei care, conform numeroaselor studii de specialitate, are capacitatea de a reduce semnificativ nivelul de lipide din sange. În acelaşi timp, cromul ajuta la controlul nivelului de zahar în sange, asigurand hranirea celulelor şi stabilizarea glicemiei la un nivel normal.

Cromul este cel care contribuie totodata în mod considerabil şi la îmbunataţirea aspectului tenului, prevenind numeroase afecţiuni ale acestuia cum ar fi acneea sau semnele înaintarii în varsta, prin echilibrarea zaharului în sange. Mai mult, acest oligomineral esenţial protejeaza şi împotriva fracturilor şi osteoporozei, încetinind pierderea de calciu responsabila de afecţiunile sistemului osos.

Tot ce sa îţi ramane de facut pentru a te putea bucura de toate aceste beneficii pentru organismul tau este sa rasfoieşti întreg catalogul nostru de produse disponibil online şi sa citeşti prospectul fiecarui supliment cu crom pe care îl punem la dispoziţia ta, astfel încat sa poţi alege produsul potrivit care corespunde pe deplin nevoilor şi preferinţelor tale. Grabeşte-te, stocurile sunt limitate!

HIDE APLICA