Suplimente Potasiu

Arata filtre

Afișez toate cele 10 rezultate

Arata filtre

Afișez toate cele 10 rezultate

Potasiul este unul dintre cele mai importante elemente minerale cu rol fundamental pentru organism, în special atunci când vine vorba despre procesele metabolice sau buna funcţionare a creierului, dar nu numai. Acesta este responsabil şi de reglarea conţinutului de apă din organism, de îmbunătăţirea activităţii sistemului osos şi muscular, dar şi de reglarea şi menţinerea tensiunii arteriale normale. Pe scurt, susţine o serie de funcţii vitale ale corpului, întrucât în lipsa lui, celulele corpului nu mai pot produce energie şi mor.

Deficienţele pot produce numeroase neplăceri, precum hipoglicemie, edeme, degenerarea muşchiului inimii şi a muşchilor scheletici etc. Prin urmare, pentru a asigura un aport optim, fie luăm cantitatea necesară din alimente precum spanac, cartofi, ghimbir, roşii, stafide sau peşte şi lactate, fie din suplimente. În acest sens, pe rafturile noastre virtuale găseşti o varietate de comprimate, capsule şi tablete cu potasiu, de calitate superioară, pe care le poţi administra pentru a evita carenţele şi pentru a beneficia de efectele pozitive inconstestabile ale acestui mineral esenţial.

În cadrul magazinului nostru online te bucuri de diversitate la cote maxime. Acest lucru înseamnă că acum poţi alege cu uşurinţă orice produs care consideri că satisface pe deplin nevoile tale. Spre exemplu, dacă vrei să optezi pentru un amestec de substanţe nutritive pe bază de plante naturale, pentru a ajuta la promovarea unui nivel echilibrat de fluide în organism şi la managementului greutăţii, poţi alege produsul nostru Pilula de apă cu Potasiu Extra Strenght Water, care vine sub formă de 50 de tablete cu un conţinut ridicat de potasiu şi extrase de pătrunjel, Uva Ursi şi ienupăr, care te vor ajuta să te simţi în formă în mod natural.

Pastile naturiste cu potasiu

Pentru o bună funcţionare a organismului şi pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii, acum poţi opta şi pentru comprimatele în mai multe combinaţii, aşa cum este suplimentul nostru alimentar cu potasiu, calciu şi magneziu, cele trei minerale importante care funcţionează împreună sinergic pentru o mai bună absorbţie şi biodisponibilitate. În timp ce acesta mentine tensiunea arterială în parametrii normali, magneziul contribuie activ la reducerea oboselii şi a extenuării şi menţinerea sănătăţii psihice iar calciul intervine eficient în formarea oaselor, susţinând funcţionarea sistemului osos şi muscular.

Din moment ce alegi suplimentele pe care le gazduieşte magazinul nostru online, te bucuri automat de garanţia calităţii, deoarece colaborăm cu cei mai importanţi producători din domeniu, recunoscuţi la nivel mondial pentru calitatea şi beneficiile uimitoare prin care se remarcă produsele pe care le comercializează. Nu în ultimul rând, nu uita că suplimentele alimentare cu potasiu nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată sau un mod de viaţă sănătos, ci doar vin în completarea acestora. Totodată, pentru a evita excesele periculoase, un alt aspect deosebit de important pe care trebuie să îl ai în vedere este să ţii cont de doza zilnică recomandată specificată pentru fiecare produs Go Vita.