Suplimente Somn

Arata filtre

Afișez toate cele 10 rezultate

Arata filtre

Afișez toate cele 10 rezultate

Aproape toata lumea a suferit sau va suferi la un moment dat de probleme cu somnul. Majoritatea cazurilor sunt tranzitorii, limitate in timp si coincid cu o situatie care genereaza ingrijorare sau disconfort.

Dar atunci cand o persoana are in mod constant dificultati in initierea sau mentinerea acestuia, calitatea acestuia este considerata slaba, iar creierul nu isi indeplineste functia de repaus. Aceasta situatie, mentinuta in timp, poate duce la insomnie cronica, desi exista un numar foarte mare de tulburari. Fiecare dintre ele necesita o abordare diagnostica si terapeutica specifica, insa primul pas catre vindecare ar putea fi acela de a incerca sa consumati un supliment pentru somn. Numeroase cercetari au aratat ca atunci cand melatonina este administrata pacientilor cu insomnie, exista o crestere a timpului total de somn si se ajunge la imbunatatirea eficientei acestuia si o reducere a timpului pana la debutul starii de latenta.

Neuronii din nucleul suprachiasmatic au doi receptori, iar melatonina este strans legata de acestia, fiind responsabila de modularea diferitelor aspecte ale somnului. Cu alte cuvinte, receptorii functioneaza ca doua incuietori de care este atasata aceeasi cheie (melatonina), provocand efecte diferite.

Pastile naturiste pentru somn pentru nopti linistite

Melatonina este eficienta in ameliorarea tulburarilor de acest tip, iar numeroase suplimente naturale cu o asemenea substanta si-au dovedit eficienta in cazul multor persoane care s-au confruntat cu astfel de probleme. Acelasi lucru este valabil si pentru lucratorii in schimburi, care alterneaza frecvent turele de dimineata cu cele de noapte si invers. In aceste cazuri, apar si schimbari bruste la nivelul organismului. Magazinul nostru online, va pune la dispozitie suplimente naturale pentru somn, astfel incat sa va puteti gasi linistea de care aveti nevoie pentru nopti odihnitoare.

Pe de alta parte, aportul de triptofan in dieta ar facilita acest proces, mai ales daca este consumat cu cateva ore inainte de culcare. Este precursorul melatoninei si serotoninei, care este, de asemenea, implicat in circuitele de somn ale creierului.

Cele mai bogate alimente din triptofan sunt bananele, ananasul, avocado, laptele, ouale, pestele gras si nucile. Este recomandabil sa le combinati cu alimente care contin acizi grasi omega-3, calciu, zinc, magneziu si vitamine B, pe care le puteti gasi impreuna cu aceste suplimente pentru somn linistit in cadrul magazinului nostru online. Acestea sunt necesare pentru a transforma triptofanul in serotonina si melatonina in creier, relaxand muschii corpului.

Astfel, daca doriti sa achizitionati suplimente naturale cu melatonina, cunoscute si sub denumirea de pastile pentru dormit, va stam la dispozitie exact cu ceea ce aveti nevoie pentru un sistem imunitar puternic si pentru o viata cat mai sanatoasa. Aceste pastile naturiste pentru somn va vor da sansa sa va puteti odihni asa cum trebuie si sa dati randament la locul de munca a doua zi.

Asa ca nu ezita sa consumi un supliment pentru somn de fiecare data cand simti ca ai nevoie! Nu lasa inomniile sa va afecteze viata cand solutia este chiar la indemana voastra.