Search
Filtre generale
Exact matches only

Top 5 moduri prin care iti poti imbunatatii considerabil imunitatea

Un mod de viata sanatos si o viata traita cat mai constient, poate fi foarte greu de obtinut in prezent, avand in vedere faptul ca suntem din ce in ce mai agitati si mai haotici in tot ceea ce facem.

Imunitatea joaca un rol esential in bunastarea fizica generala si de aceea, recomandarea noastra este sa adaugi dietei tale si suplimente pentru imunitate. Sunt mai multe moduri in care poti sa ai grija de imunitatea ta si noi ti le prezentam pe cele mai importante 5 dintre ele.

Administrarea celor mai bune suplimente pentru imunitate

Cele mai bune suplimente pentru imunitate sunt formate din mai multe ingrediente utile pentru organism si pot fi gasite in variante individuale sau in combinatii care sa te ajute sa ai un sistem imunitar sanatos.

Top 5 moduri prin care iti poti imbunatatii considerabil imunitatea

Poti lua un complex de vitamine pentru imunitate care sa iti ofere toate vitaminele de care ai nevoie, sau poti lua capsule pentru imunitate care sa contina si minerale sau alte substante importante.

Spre exemplu, colostrum 500 mg este un supliment care te va ajuta sa ai un sistem imunitar bun, dar lista de exemple nu se opreste aici. Complete one multivitamine si minerale este un alt exemplu pe care iti recomandam sa il iei in calcul atunci cand cauti o solutie cu adevarat completa.

Controlul anxietatii

Stresul si temerile bazate pe anxietate pot scadea in mod considerabil sistemul de aparare pe care organismul il are. expertii din acest domeniu ne indica faptul ca stresul emotional si fizic poate sa compromita buna functionare pe care sistemul imunitar o are, dar si sa favorizeze aparitia mai multor probleme de sanatate.

In momentul in care o persoana este cuprinsa de panica si isi pierde capacitatea de a gandi rational, este automat predispusa la probleme cu sistemul imunitar. De aceea, este recomandat ca anxietatea sa fie controlata.

Mai multa miscare

In momentul in care incepi sa faci exercitii fizice, nu doar musculatura este mai puternica ci si intregul sistem cardiovascular. In plus, atunci cand alergi sau te plimbi repede, in corp vei elibera o serie de substante, care imbunatatesc si starea de spirit si ofera totodata si ajutor psihic.

Alegerea corecta a alimentatiei

Top 5 moduri prin care iti poti imbunatatii considerabil imunitatea

Este recomandat ca alimentatia ta sa contina atat antioxidanti, cat si acceleratori pentru sistemul imunitar in dieta. Poti sa adaugi culoare in farmurie cu fructe de padure, cu avocada, cu seminte, nuci si morcovi, dar si cu alte legume si fructe care ar putea sa iti aduca un plus de minerale si de vitamine. Nu uita faptul ca vitamina C este prezenta in numeroase alimente si o poti lua si de acolo.

Somnul ajuta un sistem imunitar puternic

Somnul este foarte important si este bine sa dormi cel putin 7 ore. Somnul este cel care ofera organismului timpul necesar pentru reincarcarea bateriilor si pentru refacere si ajuta totodata si la eliberarea de citokine, acestea fiind proteine care iti vor ajuta sistemul imunitar in lupta cu infectia.

Poti petrece mai mult timp in aer liber

Atunci cand te expui la soare nu obtii doar vitamina D ci si o stare de spirit foarte buna, aceasta fiind extrem de importanta atunci cand organismul tau trebuie sa lupte contra infectiilor.

Acestea sunt cele mai importante moduri in care poti sa iti imbunatatesti sistemul imunitar si sa faci fata racelilor mai bine.

0/5 (0 Reviews)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie acest articol:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Persoanele care au citit acest articol au comandat: