Search
Filtre generale
Exact matches only
 
Search
Filtre generale
Exact matches only

Top 5 motive pentru care ar trebui sa apelezi la suplimente alimentare

Suplimentele alimentare au fost special produse pentru a ajuta organismul uman, in diverse moduri, in functie de nevoile specifice fiecarei persoane.

In general, suplimentele sunt produse naturale, obtinute de specialistii in apifitoterapie, prin incercari si combinatii de ingrediente atent selectionate, care sa functioneze perfect impreuna si sa ofere cele mai mari avantaje utilizatorului.

Beneficiile suplimentelor alimentare

Exista mai multe beneficii pe care le au cele mai bune suplimente alimentare:

  • Suplimentele alimentare sunt testate de companiile producatoare, astfel incat sa nu genereze efecte adverse;
  • Suplimentele contin ingrediente naturale din surse sigure, astfel incat sa fie diminuat numarul de substante chimice introduse in organism;
  • Suplimentele alimentare naturale pot actiona sinergic alaturi de tratamentele alopate, pentru a se obtine cele mai bune rezultate in urma acestora;
  • Suplimentele alimentare sunt produse de companii renumite pentru grija pe care o acorda mediului si culturilor, astfel incat sa fie oferite combinatii din ingrediente cu adevarat premium;
  • Cu ajutorul suplimentelor naturale, poti remedia anumite probleme de sanatate sau poti contribui la mentinerea sanatatii generale a organismului, cu solutii obtinute din natura, dimuand cantitatea de substante chimice introdusa in organism.

Recomandari suplimente alimentare

Exista mai multe suplimente nutritive pe piata, din care va trebui sa le selectezi pe cele mai bune dintre ele, pentru tine. In functie de varsta, de gen si de problemele de sanatate specifice, dar si de recomandarea medicului, atunci cand este cazul, vor fi alese suplimentele nutritive potrivite.

Iti prezentam doua astfel de suplimente, care merita cu siguranta toata atentia.

1. ABC plus senior formula

ABC suplimente

Acest complex de multivitamine si minerale, are rolul principal de a sustine ciculatia sangelui, in special la nivelul ochilor si la nivelul creierului. De asemenea, asigura o buna circulatie periferica si diminueaza simptomele specifice imbatranirii.

Totodata, cu ajutorul acestui supliment vei putea reduce riscul bolilor coronariene si ajuta vederea. Acestea sunt doar o parte intre beneficiile aduse de acest produs.

Pentru persoanele in varsta, ABC Plus senior formula este cea mai buna solutie pentru mentinerea starii de sanatate generale in parametri optimi.


2. Acid hialuronic – cea mai buna solutie pentru conservare

acid hialuronic

Acidul hialuronic este un rejuvenant puternic, care creste eficient mobiliatatea articulatiilor si regenereaza cartilajele. Gama de suplimente cu acid hialuronic este una destul de vasta, iar acest produs vine cu o serie de beneficii importante.

Acidul hialuronic hidrateaza pielea si o ajuta sa retina umiitate, eliminand toate tipurile de riduri.

Specialistii atrag atentia asupra faptului ca un numar extrem de mare de persoane mai mari de 50 de ani ajung in final sa sufere de artrita. Acidul Hialuronic este recomandat in special pentru ca stimuleaza dezvoltarea tesuturilor care conecteaza articulatiile si pentru modul in care lubrifiaza articulatiile.

Vei observa ca inca de la primele administrari, acest supliment isi va face simtite efectele rapid.

Mai multe studii au dovedit ca lipsa acidului hialuronic determina probleme cu ochii si chiar imbatranire prematura. De asemenea, aceste probleme duc si la imbatranirea cartilajelor.

S-a constatat ca toate persoanele care consuma acid hialuronic in cantitati mari, au o viata mai lunga, deci acest supliment este ideal pentru toate persoanele nu doar pentru batrani.

Acestea sunt doar doua exemple de suplimente nutritive cu rol de sustinere pentru organism. In magazinele online poti gasi o gama diversificata de suplimente pe care sa le alegi in functie de nevoile tale.

De asemenea, iti recomandam sa citesti prospectul inainte si, daca este cazul, sa soliciti sfatul medicului, inainte de administrare.

0/5 (0 Reviews)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie acest articol:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Persoanele care au citit acest articol au comandat: