Search
Filtre generale
Exact matches only

Tot ceea ce trebuie sa stii despre beneficiile suplimentelor cu calciu

Suplimentele cu calciu sunt unele dintre cele mai cautate produse, datorita faptului ca acest mineral are o serie de beneficii importante pentru organism si de cele mai multe ori dieta nu poate asigura cantitatea optima de calciu.

Ce beneficii obtii atunci cand iei suplimente alimentare cu calciu?

Calciul are un rol extrem de important la nivalul intregului organism chiar daca se gaseste cel mai mult in oase. Pentru buna functionare a tuturor proceselor din corp, ai nevoie de suplimente alimentare cu calciu. Calciul este cel care ajuta la reglarea optima a batailor inimii si determina functionarea miocardului in cele mai bune conditii. De asemenea, cu ajutorul calciului, musculatura raspunde la toate comenzile pe care le transmit nervii.

Calciul ajuta si la coagularea sangelui si este un mineral care activeaza la nivelul corpului mai multe enzime. Calciul determina si raspunsul celulelor la modificarile hormonale si ajuta la permeabilizarea membranelor celulare. In plus, calciul este implicat si in procesele aferente sistemului endocrin pentru ca regleaza nivelul de hormoni din organism.

Calciu Absorbabil cu Magneziu si Vitamina D-60 capsule

Acest supliment determina o foarte buna densitate osoasa si este potrivit persoanelor de toate varstele. Suplimentul cu calciu si magneziu contine si ingrediente specifice tehnologiei Bone Active pentru densitate osoasa si este special formulat in acest sens.

Deoarece calciul este cel mai important mineral din oase ai nevoie de cele mai bune suplimente cu calciu pentru sanatatea sistemului osos. De asemenea, magneziul este un mineral esential care contribuie la absorbtia si transportul calciului si de aceea, a fost inclus in acest produs.

Calciu Magneziu Vitamina D si Zinc-120 capsule

calciu si magneziu

Acest supliment alimentar de la GoVita contine mai multe ingrediente importante pentru sanatatea generala a organismului si este produs pe baza naturale, reducand stresul oxidativ la nivleul celulelor. Produsul contine calciu si magneziu si ajuta la formarea si sustinerea unui schelet sanatos.

Acest supliment este perfect atat pentru tineri cat si pentru persoanele in varsta. Contine vitamina D-3 si Zinc  care promoveaza un organism sanatos si o foarte buna densitate osoasa.

Chelat Calciu Magneziu Zinc-100 comprimate

Tot ceea ce trebuie sa stii despre beneficiile suplimentelor cu calciu

Acest supliment alimentar contine Calciu, Magneziu si Zinc de cea mai buna calitate in cantitatea potrivita. Deoarece calciul este un mineral esential pentru oase puternice, acest supliment este potrivit pentru persoanele de toate varstele. Organismul nu are capacitatea de a produce calciu singur si de aceea acest mineral trebuie sa ii fie furnizat cu ajutorul dietei sau cu ajutorul suplimentelor nutritive.

Calciul si magneziul sunt doua minerale implicate in procesul de mineralizare osoasa, dar si in contractiile musculare sau in transmiterea corecta a impulsurilor nervoase, in timp ce zincul contribuie la un sistem imunitar puternic si face parte din numeroase enzime din organism.

Calciu Absorbabil 1200mg cu Vitamina D-100 capsule

Acest supliment alimentar de la GoVita este recomandat pentru starile de slabiciune care sunt determinate de lipsa calciului in organism. Atat calciul cat si vitamina D ajuta la mentinerea unei sanatati optime pentru dinti si oase. Vitamina D este cea care asigura o foarte buna absorbtie a calciului la nivleul intregului organism. Calciul este un mineral important pentru organismul uman.

Rolul calciului in sistemul osos si in dinti este acela de a contribui la formarea unei structuri de rezistenta, dar tot calciul este implicat de asemenea si  in modul in care inima, aparatul digestiv si musculatura functioneaza. Asimilarea acestui mineral are loc in functie de capacitatea pe care organismul o are in absorbtia ionilor de calciu si este important ca dieta sa fie suplimentata cu calciu pentru a te asigura ca te bucuri de un aport corect.

0/5 (0 Reviews)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie acest articol:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Persoanele care au citit acest articol au comandat: