Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vitamina B-2 (Riboflavina) 100 mg-100 comprimate

74,00 lei

Doar 3 rămase în stoc

  • Susține vederea normală.
  • Ajută la prevenirea durerilor de cap și a migrenelor.
  • Reduce sensibilitatea ochilor la lumină.
  • Contribuie la menţinerea nivelului energetic normal al organismului.

√ Vitamina B2, cunoscută și sub numele de riboflavină, este o vitamină solubilă în apă, fiind un factor important în menținerea sănătății, funcționând ca o coenzimă în metabolismul energetic.

√ Deoarece riboflavina nu este depozitată în organism, trebuie adăugată zilnic în dietă, fie prin alimente, fie prin suplimente alimentare.

√ Semnele și simptomele deficienței de riboflavină (cunoscute în literatura medicală anglo-saxonă sub denumirea de ariboflavinosis) includ tulburări ale pielii, hiperemie (aflux patologic a unei cantități de sânge într-o anumită parte a corpului) și edem al gurii și gâtului, stomatită unghiulară (leziuni la colțurile gurii), cheiloză (umflături, buze crăpate), căderea părului, probleme în procesul de reproducere, dureri în gât, mâncărimea și înroșirea ochilor, probleme de degenerscenţă hepatică și a sistemului nervos.

√ Persoanele cu deficiență de riboflavină au de obicei carențe și de alți nutrienți, astfel încât unele dintre aceste semne și simptome ar putea reflecta şi alte probleme de sănătate.

√ Deficiența severă de riboflavină poate afecta metabolismul altor nutrienți, în special a altor vitamine B, prin nivelul diminuat al coenzimelor specifice (riboflavina formează în mod normal două coenzime: FMN (flavin-mononucleotid) și FAD (flavin-adenin dinucleotid).

√ Anemia și cataracta se pot dezvolta dacă deficitul de riboflavină este sever și prelungit.

Cantitatea per. 1 comprimate

Riboflavina 100 mg 5,882%
  (Vitamina B-2)

PRODUCATOR  Puritan’s Pride USA

Doza zilnica recomandata: 1 până la două 2 comprimate pe zi, de preferință cu o masă.

Alte ingrediente: fosfat dicalcic, celuloză vegetală. Conține <2% din: silice, stearat de magneziu vegetal.

AVERTISMENT: Dacă sunteți gravidă, alăptați sau luați orice medicament, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Nu utilizați dacă sigiliul de sub capac este rupt sau lipsește. Fără culoare artificială, aromă sau îndulcitor, fără conservanți, fără zahăr, fără amidon, fără lapte, fără lactoză, fără soia, fără gluten, fără grâu, fără drojdie, fără pește, fără sodiu.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vitamina B-2 (Riboflavina) 100 mg-100 comprimate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Clientii care au comandat acest produs au vizualizat si