fbpx

Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

Vitamina B

Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

Pentru ca organismul uman sa functioneze in mod corect, este foarte important ca metabolismul sa beneficieze de anumite molecule esentiale, mai exact de vitamine, iar vitaminele din complexul B joaca un rol crucial in organism. In mod norma, principala sursa de vitamine este reprezentata de dieta, insa din cauza vietii tot mai agitate si a alimentatiei tot ma deficitare, in prezent este foarte complicat sa fie obtinuti toti nutrientii din alimente, motiv pentru care se recomanda un complex de vitamina B, care sa vina in ajutor.

In magazinul nostru online poti gasi toata gama de vitamine B, de la B12 la B1, toate obtinute din surse naturale.

Este de fapt un complex format din mai multe vitamine hidrosolubile, care ajuta la mentinerea energiei la cel mai inalt nivel, sustin creierul si fac parte din metabolismul celular. Vitaminele B sunt considerate factori esentiali pentru buna desfasurare a tuturor proceselor metabolice, la un nivel optim. Deoarece aceste vitamine se dizolva in apa, ele vor fi eliminate cu usurinta din organism si de aceea este aproape imposibil sa iei  in exces. Lipsa de acesteia din organism determina stari de oboseala intensa.

Pentru ca stim cat de importanta este sanatatea persoanelor care aleg sa aiba incredere in noi, in magazinul nostru online iti oferim cele mai bune suplimente cu vitamina B, obtinute din surse naturale, combinate perfect astfel incat sa ofere multiple beneficii corpului uman. Aceste ingrediente naturale sunt atent selectionate si prelucrate, astfel incat sa ajunga intr-o forma finala optima si sa ajute la evitarea introducerii unui numar mare de substante chimice in organism.

Pastile cu Vitamina B

Exista mai multe tipuri de vitaminE de care organismul are nevoie.B1 este numita si tiamina si functioneaza pe post de catalizator in procesarea glucozei, lipidelor si aminoacizilor. Aceasta vitamina este indispensabila pentru o buna activitate cerebrala. B2 este utila in respiratia celulara si in lipsa ei apar ulceratiile pe piele, fotosensibilitatea si inflamatii la nivelul cavitatii bucale. Cea B3 este utila pentru generarea energiei de care organismul are nevoie pentru a functiona corect.  Cea de tipul B5 este utilizata in metabolismul energetic din celule si contribuie la formarea anumitor hormoni. B6 este cea care echilibreaza nivelul de potasiu si de sodiu din organism, fiind implicata in producerea hemoglobinei. B7 ajuta la un metabolism corect al carbohidratilor si grasimilor, refacand teaca de mielina care are rolul de a proteja axonii neuronilor. Vitamina B9 este cea care contribuie la replicarea corecta a materialului genetic, avand un rol important pentru sintetizarea si producerea hemoglobinei. Vitamina B12 este prezenta in toate celulele din organism si face parte din procesul care asigura replicarea corecta a celulelor ADN.

In magazinul nostru online poti gasi toate aceste vitamine la cele mai avantajoase preturi si obtinute din compusi de calitate foarte buna, prin colaborare cu cei mai importanti producatori din domeniu.

HIDE APLICA