Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vitamina B1 100 mg-100 comprimate

55,00 lei

Doar 3 rămase în stoc

  • Sprijină producția de energie 
  • Țesut nervos sănătos 

Vitamina B1 este cunoscută și sub denumirea de “vitamina performanței intelectuale”, deoarece asigură creșterea  randamentului intelectual.

Vitamina B1 prezintă importanța îndeosebi în metabolismul proteinelor și al glucidelor, apoi în funcționarea normală a sistemului nervos central și, cu precădere, a celui periferic, a aparatului digestiv și a glandelor endocrine, în procesul de creștere, în absorbția intestinală a grăsimilor etc.

Vitamina B-1, cunoscută și sub numele de tiamină, este un membru al familiei vitaminelor B care se găsește în mod natural în cerealele, fasolea, nucile, ouăle și carnea.

Tiamina este implicată în numeroase funcții ale corpului, inclusiv funcționarea sistemului nervos și muscular, fluxul de electroliți în și din celulele nervoase și musculare, metabolismul carbohidraților și producția de acid clorhidric, care este necesar pentru o digestie adecvată.

Cantitatea per. 1 comprimate

Thiamine (as Thiamine HCl) (Vitamina B-1) 100 mg 6670%

Doza zilnică recomandată: 1 comprimat zilnic cu o masă.

Producator  NOW FOOD USA

Alte ingrediente: celuloză, acid stearic (sursă vegetală) și stearat de magneziu (sursă vegetală). Nu conține: zahăr, sare, amidon, drojdie, grâu, gluten, porumb, soia, lapte, ou, crustacee sau conservanți.

Produs vegetarian / vegan

Avertismente: Înainte de a utiliza produsul, solicitați sfatul unui medic dacă nu sunteți conștient de starea dumneavoastră de sănătate actuală sau aveți vreo afecțiune preexistentă, inclusiv, dar fără a se limita la: tensiune arterială crescută sau scăzută, aritmie cardiacă, accident vascular cerebral, inimă, ficat sau boli tiroidiene, anxietate, depresie, tulburări convulsive, boli psihiatrice, diabet, anemie pernicioasă, dificultăți la urinare din cauza măririi prostatei sau dacă luați un inhibitor MAO sau orice alt medicament. Nu utilizați dacă sunteți gravidă, alăptând, predispusă la deshidratare sau expusă la căldură excesivă. Reduceți sau întrerupeți utilizarea dacă apar insomnie, tremurături, amețeli, nervozitate, dureri de cap sau palpitații cardiace.

Informații suplimentare

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vitamina B1 100 mg-100 comprimate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Clientii care au comandat acest produs au vizualizat si