fbpx

Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

Vitamina D

Afișez toate cele 32 de rezultate

Vitamina D este o substanta nutritiva de care ai nevoie pentru a-ti mentine starea de sanatate. Aceasta vitamina este obtinuta in mod natural de organism, in momentul in care stai la soare, dar poate fi preluata si din alimentatie. Este implicata alaturi de calciu in formarea oaselor si in mentinerea sanatatii optime a sistemului osos. Cu toate acestea, foarte multe persoane sufera de lipsa vitaminei D si de aceea este important sa fie administrat un complex de vitamina D, care sa sustina organismul si sa il mentina sanatos.

Toate pastilele de la Go Vita sunt obtinute din surse naturale combinate in procente corecte, astfel incat suplimentele sa ofere cele mai importante beneficii. Este o substanta nutritiva liposolubila si este un nutrient important pentru un organism care sa functioneze corect. Exista mai multe forme, insa doua dintre ele joaca un rol crucial in organismul nostru. Cea de tip D2 este obtinuta din plante, in timp ce D3 poate fi produsa si de organismul uman, prin contact cu razele de soare. Ambele forme sunt disponibile si sub forma de suplimente cu vitamina D.

Pastile cu Vitamina D

Din magazinul nostru online poti cumpara cele mai bune comprimate, capsule si tablete cu vitamina D produse de cei mai importanti furnizori din intreaga lume. Este asimilata atat prin alimentatie si suplimente, dar poate fi produsa si de organism, atunci cand intra in contact cu soarele. Iarna, atunci cand soarele este mai putin timp pe cer, iar vestimentatia diminueaza suprafata pielii care intra in contact cu razele sale, deficitul isi va face imediat simtita prezenta. Are rolul de a mentine la un nivel optim fosforul si ajuta la intarirea oaselor, avand efecte considerabile asupra batranilor si asupra copiilor in crestere.

Este cea care determina functionarea optima a glandei tiroide, ajuta hipofiza, previne osteoporoza si determina buna functionare a musculaturii. De asemenea, tot este cea care stimuleaza sistemul imunitar, ajuta la dezvoltarea creierului si contribuie la prevenirea eficienta a anumitor afectiuni autoimune cum ar fi scleroza in placi sau reumatismul.

Un rol foarte important pe care il joaca in organism este mentinerea sanatatii oaselor. De asemenea, tot ea este cea care mentine si functia musculara si ajuta la obtinerea unui sistem imunitar mai puternic, conform cercetarilor facute in domeniu.

Este insotita de mai multe avantaje, iar sursele naturale sunt foarte importante, acesta fiind si motivul pentru care iti recomandam toate suplimentele cu vitamina D din magazinul nostru online.

In ultima vreme aceasta vitamina a fost intens studiata fiind cea care asigura protectie contra bolii Alzheimer si contra anumitor tipuri de cancer. De asemenea, tot este si cea care te ajuta sa faci fata afectiunilor cronice, motiv pentru care este recomandat sa alegi cele mai bune suplimente, pentru a asigura corpului tau aportul suficient.

HIDE APLICA