fbpx

Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

Vitamina K

Afișez toate cele 17 rezultate

Vitamina K este o vitamina extrem de utila in organismul uman, fiind implicata in coagularea sangelui. Aceasta vitamina previne calcifierea vaselor de sange, ajuta in metabolismul oaselor si ajuta la obtinerea unui nivel opti de calciu in oase. Are in compozitie mai multe substante naturale si sintetice importante, care ajuta la o functionare optima a organismului uman. Aceasta vitamina este introdusa in organism prin alimentatie in mod normal, insa atunci cand sursele de hrana nu sunt alese corespunzator, riscul de a suferi de o carenta sunt destul de mari si de aceea este important sa utilizezi suplimente atunci cand este necesar.

Pastile cu Vitamina K

In magazinul nostru online vei gasi pastile obtinute din surse naturale. Producatorii de suplimente cu vitamina K utilizeaza ingrediente selectate cu atentie pentru a oferi doar produse sigure pentru utilizare. In plus, inainte de a primi aprobarea pentru comercializare, aceste produse sunt testate pe esantioane mari si in laborator, astfle incat sa fie sigure si sa nu implice efecte negative asupra organismului uman.

Gama noastra de comprimate, capsule si tablete include toate cele trei elemente componente importante ale vitaminei K, mai exact K1, K2 si K3. Toate acestea impreuna, vor oferi organismului tot suportul de care are nevoie pentru a se mentine sanatos si a pastra in buna functionare.

Atunci cand iei pastile cu vitamina K din magazinul nostru online, obtii aportul necesar si toate cele trei componente importante ale acestia. Cea K1 este prezenta in lactate, legume cu frunze verzi si uleiuri vegetale si reprezinta cea mai buna sursa din dieta. Aceasta vitamina este numita si varianta vegetala a vitaminei K si este obtinuta exclusiv din surse naturale. K2 este produsa de bacteriile care traiesc in intestinul uman si care pot sa transforme inclusiv K1 in K2. Cea de tip K3 este denumita menadiona si este un produs chimic, fiind varianta sintetizata a vitaminei K naturale. Toate produsele din magazinul nostru online contin cantitatea potrivita, astfel incat sa nu determine reactii adverse si sa ofere doar beneficii atat pe termen lung cat si pe termen scurt.

Vitamina K vine cu o serie de beneficii importante pentru organismul uman. Ea este cea care mentine sanatatea creierului si ajuta fincatul sa aiba o functionare optima. Totodata cu ajutorul vitaminei K poate fi prevenit cancerul si este recomandata in tratamentele anticancer, contribuind la distrugerea celulelor tumorale.

Amelioreaza problemele menstruale ajutand la procesul de coagulare. Persoanele care au un aport bun de pot preveni cu succes acumularea de calciu in exces in piele iar efectul este de stopare a aparitiei ridurilor.

Lipsa se asociaza in general cu problemele de reglare a insulinei si a glucozei, ceea ce poate determina o scadere masiva a densitatii osoase la femei. Suplimentele cu vitamina K ajuta la formarea eficienta a oaselor atragand calciul acolo unde este nevoie de el.

HIDE APLICA