fbpx

Go-Vita

Livrare Gratuita pentru comenzile de minim 249 lei!

Suplimente Zinc

Afișez 1 - 12 din 19 rezultate

Zincul este un mineral esential pentru tot ce inseamna viata, iar lipsa acestuia din organism poate da nanism nutritional in cazul adolescentilor. Este cel care actioneaza activ la buna functionare a tuturor celulelor si este foarte important in sustinerea sistemului imunitar. De asemenea, este implicat in mai multe procese cum ar fi construirea tesuturilor, a oaselor, functiile cerebrale eficiente, maturarea spermatozoizilor si miscarile acestora, dar si dezvoltarea optima a fatului. De asemenea, este important si pentru ficat, dar si pentru mentinerea bacteriilor si infectiilor la distanta.

Pastile Zinc

Iti oferim cele mai bune pastile de zinc obtinute in colaborarea cu cei mai importanti producatori de suplimente nutritive din intreaga lume, astfel incat sa poti aduce in organism cantitatea optima, obtinut din surse naturale atent selectionate. Stiai ca un numar foarte mare de aspecte din metabolismul celular depind de el? Are mai multe functii care stau la baza fiecarui sistem din corp: functii catalitice, structurale si reglatoare.  Cu ajutorul celor mai bune suplimente cu zinc, toate aceste trei functii importante sunt asigurate pentru o perioada lunga de timp.

Atunci cand alegi sa-l cumperI de la Go Vita te asiguri ca sursele sigure din care acesta provine, vor determina complet rolul structural al acestui mineral in organismul tau. Face parte din structura proteinelor si din membrana celulara. De asemenea, asigura functionarea receptorilor din organism si a factorilor de transcriptie. In combinatie cu cuprul asigura enzima antioxidanta superoxid dismutaza, care are un rol critic din punct de vedere structural. Functiile celulelor si ale membranelor celulelor sunt asigurate tot de acesta. In cazul in care aportul scade, va creste si sensibilitatea membranelor celulare.

Specialistii au atras atentia asupra faptului ca persoanele care iau comprimate, capsule si tablete cu zinc, au un organism mult mai functional in tot ce inseamna procese la nivel celular. Pentru ca factorii de transcriptie functioneaza corespunzator, sunt recunoscute anumite secvente de ADN si astfel anumite gene specifice sunt influentate. Este foarte important si pentru semnalizarea celulara si influenteaza modul in care sunt transmise impulsurile nervoase, dar si eliberarea optima a hormonilor. In plus, s-a constatat ca el are un rol foarte important si in apoptoza, dar si in reglarea celulara pentru anumite afectiuni cronice. Fara suplimente alimentare cu zinc, organismul uman nu ar putea sa functioneze eficient si lipsa acestuia s-ar vedea mai devreme decat te astepti.

Iti oferim mai multe tipuri de suplimente, astfel incat sa poti obtine cele mai importante beneficii. In plus, in magazinul nostru online il poti gasi in numeroase combinatii, cum ar fi alaturi de cupru sau alaturi de fier si calciu, astfel incat sa poti beneficia de cele mai importante efecte ale sale pentru organismul tau. Alegand suplimentul potrivit, vei vedea efectele de la primele administrari. Citeste prospectul si beneficiile oferite de fiecare supliment din magazinul nostru online si alege produsul cel mai potrivit pentru tine.

HIDE APLICA